Ha nő és férfi már évek óta külön szobában alszanak, akkor tényleg vége a kapcsolatuknak?
Nővéremnek udvarol egy férfi. Még nem költözött külön de régóta nem alszanak együtt a nővel. (Ezt a nő mesélte valakinek, akitől hallottam).
Szexuális kapcsolat nincs köztük már több hónapja. A férfi most keres albérletet, hogy külön költözzön.
Nővérem fél, nem akar senki szeretője lenni.
De ha tényleg elköltözik a férfi a családjától, akkor a tesóm megnyugodhat, hogy a férfi őszinte vele, komoly kapcsolatot keres és nem csak kalandot?
ha elköltözött.
Otthon sokan alszanak külön szobában,pl. mert a férj horkol
A külön alvásnak számos oka lehet, tökéletesen működő kapcsolatokban is, meg teljesen reménytelenekben is. Az alvás helyszíne nem fokmérője semmilyen szeretetnek-szerelemnek.
Minden pasi, aki nem független, állítja, hogy hónapok óta nincs szex otthon. Naná, majd a friss kiszemeltnek elmeséli, hogy azért olykor csak elkapja asszonykát egy körre...
Attól, hogy elköltözik, még nem feltétlen őszinte.
Hogy mit tennék a nővéred helyében, az jó kérdés, mert egyfelől azt mondom, nem állnék oda a pasi meg a gyereke anyja közé, másfelől meg tudom, milyen, amikor szerelmes az ember lánya. Ha nincs benne nagyon mélyen érzelmileg, akkor nekem felejtős lenne, és keresnék független embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!