Voltál már nős férfi szeretője? Mi lett a vége, kit választott? Téged vagy a feleségét?
A szerető mindig szerető marad. A pasik a "rendes" lányokat veszik el. Ha netán borul a házasság, akkor sem a szerető lesz az új barátnő/feleség.
Ha ugyanis szeretne, akkor ELŐBB elválna, hogy ne kényszerítsen téged megalázó helyzetbe.
én 4 hónapig voltam nős pasival,most lett vége 1 hónapja. Igazából mi az elején megbeszéltük,hogy ha esetleg én is több energiát fektetnék ebbe a "kapcsolatba" akkor szóljak hogy ezt ne folytassuk tovább mert ő sem áldozhatja fel magát!házasságát miattam. Persze én nem is vártam volna el hogy miattam váljon el mivel tudom hogy még túl fiatal vagyok.Szóval inkább maga miatt váljon el,mert az biztos ha valakinek már csak a gondolat is megfordul a fejében hogy megcsalja a másikat,ott már nem olyan a szeretet.Persze amikor vége lett rosszul éreztem magam ,de már elmúlt! És nem bántam meg,az a lényeg!
És persze magyarázhat meg okoskodhat mindenki hogy soha nem tenné meg hogy belemászik más kapcsolatába...én sem gondoltam volna magamról és ez lett... nem lehet parancsolni az érzéseknek.
igen, de még nagyon fiatal voltam, és nem volt gyereke a fickónak. nem tartott sokáig, kb fél évig.
néha kicsit furdalt a lelkiismeret, és nem is dicsekedtem vele senkinek.
tudtam, hogy nem szeretnék tőle ennél többet, heti 1-2x összefutottunk, jól éreztük magunkat. a fickónak iszonyat jó szövege meg humora volt.
mára már van neki 2 csodálatos gyereke, akiket imád, és mindent megad nekik. alapvetően a feleségét is szereti, csak úgy érezte akkor, hogy neki kevés az, amit az asszony adni tud, és ezért keresett máshol is boldogság-morzsákat.
ő tanított meg autót vezetni, ha volt egy kis ideje, akkor magával vitt a vidéki tárgyalásaira, kicsit talán apapótlék is volt nekem. a mai napig szeretem mint barátot, de miután "szakítottunk" nem volt köztünk semmiféle erkölcstelen interakció :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!