Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már nős férfi szeretője...

Voltál már nős férfi szeretője? Mi lett a vége, kit választott? Téged vagy a feleségét?

Figyelt kérdés
Közben milyen érzéseid voltak? Nem furdalt a lelkiismeret hogy nős emberrel folytatsz viszonyt?
2011. ápr. 2. 19:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
79%

Valaki elmagyarázná, hogy mi a különbség két dolog között?

1. 10 éve járunk, együtt vagyunk, együtt lakunk, közös minden,

2. 10 éve házasok vagyunk, közös minden,

Ha valaki az 1. számból lép ki: jaj szegény, ráfért már, rossz volt az úgy ahogy van.

Ha valaki a 2. számból lép ki: a szemét, otthagyta a párját.

Miért is? Mert ott van az a kis ócska cetlicske, amit aláírtak?

Naaa, térjünk már észhez. Mindenkinek joga van a boldogsághoz. A házasságot nem a papír fogja összetartani, hanem a benne lévő felek. Ha a papírban bíznak, akkor ott már nincs értelme, ott már nem házasságról, szeretetről beszélünk.

2011. ápr. 3. 11:37
 32/38 anonim ***** válasza:
70%
Igen, mindenkinek joga van a boldogsághoz. Az előző hozzászólóval egyet értek, de én kiegészíteném azzal, hogy úgy legyünk boldogok, hogy nem a sárba tiporjuk a párunkat egy harmadikért. Magyarul ha más kell előbb kilépsz az aktuális kapcsolatból. Csak sok az önző gyökér és erre nem képesek.
2011. ápr. 3. 13:06
 33/38 anonim ***** válasza:
71%
Vagy azt a harmadikat ne alázza meg azzal, hogy ígérget neki fűt-fát, hazudozik összevissza.
2011. ápr. 3. 13:11
 34/38 anonim ***** válasza:
57%

Sverdans, ki vagy te? Valami emberfeletti erővel bíró hatalom, aki megmondja, ki a ribanc, és ki nem?

Engem ne merj ribancnak hívni, semmi erkölcsi alapod nincs arra, hogy másokat leszólj!

21 évesen úgy beszélsz, mintha 50 év élettapasztalatod lenne!!! Csak egy szájhős vagy, semmi több!

Saját magadat minősíted ezzel a leszólással.

2011. ápr. 3. 15:31
 35/38 anonim ***** válasza:
32%
Bizony a szerető csak arra kell !!
2013. aug. 14. 14:08
 36/38 anonim ***** válasza:
voltam de énnem akartam tole semmit,csak testiseget.
2014. máj. 18. 00:12
 37/38 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem az ilyen nő lealacsonyítja magát. Ezt nőként írom.

Kivéve, ha nem tudott róla. Egy kolléganőm egyszer frissen lefőtt kávét öntött a pasi fehér ingére, amikor egy hétvégi katymaty után tudta csak meg, hogy nős és családapa.

2016. júl. 11. 18:56
 38/38 anonim ***** válasza:
Igen, és engem választott
2020. júl. 21. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!