Voltál már nős férfi szeretője? Mi lett a vége, kit választott? Téged vagy a feleségét?
Nem
senkit
a markát
közömbösek
nem
21/F
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:33
és a hozzá hasonló válaszadók! Sajnos van egy rossz hírem: Mind ribancok vagytok!
Igen. A férjem szeretője vagyok! (:
Komolyra fordítva a szót : NEM!
Sajnos én is voltam. Közel másfél évig. Mindennek beállította a feleségét, hogy ilyen meg olyan, nem foglalkozik a gyerekekkel semmit, meg csak az ő pénze kell neki, meg barátja is van, meg már nem is tudom miket.. És persze csak a gyerekek miatt nem válik. de nagyon szeret engem, és szüksége van rám, mert én vagyok a fény az alagút végén, nélkülem elveszne... Majd ha felnőnek a gyerekek, nekimegyünk együtt az életnek.
Másfél év pokoli szenvedés volt. Hát köszönöm, én ebből nem kérek többet. Életem legrosszabb döntése volt, hogy egy ilyen kapcsolatba belementem.
Szia
én voltam, másfél évig. Mivel részemről csak szexnek indult, nem vártam el semmit.
Aztán egy szép nap azzal állított be, hogy beadta a válópert. Köpni -nyelni nem tudtam. Fél év alatt elvált, utána költöztünk össze. Ennek már 10 éve. Két gyerekünk is van, 1 és 3 évesek.
Én nem, egy barátnőm igen. A pasi otthagyta miatta a feleségét, el is vált hivatalosan, és utólag derült ki, hogy visszajárkál a feleséghez, nem csak a gyerekeket látogatni. (Végül most együtt vannak megint.) A barátnőmet végül nagy nehezen megerősítettem abban, hogy ki kellene dobnia. Én eleve elejétől fogva az egész viszonnyal nem értettem egyet, volt 2 gyerek is, és - ezt neki nem mondtam - de annyira azért nem sajnáltam, amikor kiderült, hogy az a patkány őt is átverte.
A pasi ilyenkor a fő bűnös,de ne pont én segítsek már neki a patkánykodásban, én úgy vagyok vele... A feleség amúgy megpróbált a barátnőmnek alátenni, majdnem kidobatta a munkahelyéről. Pedig szerintem ilyenkor nem a szeretőt kell megtépni elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!