Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már nős férfi szeretője...

Voltál már nős férfi szeretője? Mi lett a vége, kit választott? Téged vagy a feleségét?

Figyelt kérdés
Közben milyen érzéseid voltak? Nem furdalt a lelkiismeret hogy nős emberrel folytatsz viszonyt?
2011. ápr. 2. 19:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
73%
Igen volt.Nagyon szerettem őt,de mégis a feleségét választotta.Akkor nagyon fájt,de most már úgy gondolom jobb,hogy így történt.Több volt ebben a kapcsolatban a szomorúság,mint a boldogság.Azóta próbálta velem felvenni a kapcsolatot,de én még beszélni sem akartam vele.Én ezt már lezártam magamban.Nem tudok rá szeretettel gondolni,csak haraggal.Egy ismerősöm mondta,hogy még mindig vannak kapcsolatai a felesége mellett.Úgyhogy nem változott semmit.
2011. ápr. 2. 20:26
 12/38 anonim ***** válasza:
39%
Most is nős férfival van viszonyom, de nem furdal a lelkiismeret. Nekem csak futó kaland, nem akarok komolyabb kapcsolatot, mert akkor természetes, hogy a családját választaná! Fiatalon, 19 évesen szerelmes voltam egy nős férfiba, természetesen nem hagyta ott miattam a családját, nem is engedtem volna, hogy ezt tegye. Így pár hónap alatt vége lett, utána sokat szenvedtem, így egy jó tanácsot fogadj el: csak akkor bonyolódj ilyen kapcsolatba, ha nincsenek komoly érzelmek!
2011. ápr. 2. 20:33
 13/38 anonim ***** válasza:
24%

Nem

senkit

a markát

közömbösek

nem

21/F

2011. ápr. 2. 20:38
 14/38 anonim ***** válasza:
39%

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:33

és a hozzá hasonló válaszadók! Sajnos van egy rossz hírem: Mind ribancok vagytok!

2011. ápr. 2. 20:39
 15/38 anonim ***** válasza:
36%

Igen. A férjem szeretője vagyok! (:

Komolyra fordítva a szót : NEM!

2011. ápr. 2. 20:55
 16/38 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos én is voltam. Közel másfél évig. Mindennek beállította a feleségét, hogy ilyen meg olyan, nem foglalkozik a gyerekekkel semmit, meg csak az ő pénze kell neki, meg barátja is van, meg már nem is tudom miket.. És persze csak a gyerekek miatt nem válik. de nagyon szeret engem, és szüksége van rám, mert én vagyok a fény az alagút végén, nélkülem elveszne... Majd ha felnőnek a gyerekek, nekimegyünk együtt az életnek.

Másfél év pokoli szenvedés volt. Hát köszönöm, én ebből nem kérek többet. Életem legrosszabb döntése volt, hogy egy ilyen kapcsolatba belementem.

2011. ápr. 2. 20:57
 17/38 anonim ***** válasza:
26%
Megkéne érteni, hogy a férfinek és nőnek jó szex kell kell,ha otthon nincs vagy szar keres máshol,a normális nőknek is úgyan úgy kell a jó szex,mint egy férfinek,nyitott hazássag mindent megold.
2011. ápr. 2. 21:05
 18/38 anonim ***** válasza:
57%

Szia

én voltam, másfél évig. Mivel részemről csak szexnek indult, nem vártam el semmit.

Aztán egy szép nap azzal állított be, hogy beadta a válópert. Köpni -nyelni nem tudtam. Fél év alatt elvált, utána költöztünk össze. Ennek már 10 éve. Két gyerekünk is van, 1 és 3 évesek.

2011. ápr. 2. 21:09
 19/38 anonim ***** válasza:
63%
Kedves utolsó, mennyi ideig élt a feleségével, mielőtt otthagyta? Gyerekek voltak?
2011. ápr. 2. 21:14
 20/38 anonim ***** válasza:
52%

Én nem, egy barátnőm igen. A pasi otthagyta miatta a feleségét, el is vált hivatalosan, és utólag derült ki, hogy visszajárkál a feleséghez, nem csak a gyerekeket látogatni. (Végül most együtt vannak megint.) A barátnőmet végül nagy nehezen megerősítettem abban, hogy ki kellene dobnia. Én eleve elejétől fogva az egész viszonnyal nem értettem egyet, volt 2 gyerek is, és - ezt neki nem mondtam - de annyira azért nem sajnáltam, amikor kiderült, hogy az a patkány őt is átverte.

A pasi ilyenkor a fő bűnös,de ne pont én segítsek már neki a patkánykodásban, én úgy vagyok vele... A feleség amúgy megpróbált a barátnőmnek alátenni, majdnem kidobatta a munkahelyéről. Pedig szerintem ilyenkor nem a szeretőt kell megtépni elsősorban.

2011. ápr. 2. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!