Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nő és férfi már évek óta...

Ha nő és férfi már évek óta külön szobában alszanak, akkor tényleg vége a kapcsolatuknak?

Figyelt kérdés

Nővéremnek udvarol egy férfi. Még nem költözött külön de régóta nem alszanak együtt a nővel. (Ezt a nő mesélte valakinek, akitől hallottam).

Szexuális kapcsolat nincs köztük már több hónapja. A férfi most keres albérletet, hogy külön költözzön.

Nővérem fél, nem akar senki szeretője lenni.

De ha tényleg elköltözik a férfi a családjától, akkor a tesóm megnyugodhat, hogy a férfi őszinte vele, komoly kapcsolatot keres és nem csak kalandot?

2012. márc. 13. 11:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű. Ha nem akar a szeretője lenni, ne másszon be az ágyába, amíg a pasi le nem zárta az előző kapcsolatát és el nem költözött. Ha tényleg elköltözik, az azt jelenti, hogy a pasi új életet akar kezdeni, nem többet. Nem jelenti, hogy sikerül is neki: benne van, hogy pár hét/hónap múlva visszakullog a nőjéhez és a gyerekéhez.

A tesód pedig pontosan annyira nyugodhat meg, amennyire egy bármelyik másik kapcsolatban: sosem dől el az első pár hétben, hogy a kapcsolat hosszú lesz vagy sem - ez mindig csak hosszú távon derül ki. De talán a szándék megvan.

2012. márc. 13. 12:25
 12/23 A kérdező kommentje:

Tanuljatok meg olvasni, mert ekkora baromságokat írni...

Attól, hogy valakinek van gyereke, de már nincs együtt a gyermeke anyjával, akkor tabu a férfi?

2012. márc. 13. 12:27
 13/23 anonim ***** válasza:

Együtt van. Egy házban élnek, és hogy ott mi történik zárt ajtók mögött, azt csak ők ketten tudhatják.

De ha te a "nővéred" miatt ennyire hinni akarsz a pasinak, akkor tedd.

2012. márc. 13. 12:29
 14/23 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező, de te magad írtad, hogy a nő nem akarja már a szexet mert a gyerek ott van a seggében. Nem a pasiról írtad hogy nem akarja. Szóval lehet hogy ő csak kiszorult, de azért szívesen toszogatná még az asszonyt csak nem kap rá lehetőséget. Egy ilyen szituban kezdeni pasival veszélyes. Ha elfogad tanácsot a nővéred akkor szerintem az a legtisztább ha hagyja most a pasit és megkéri ha elköltözött és rendezte magában mit akar akkor keresse meg. Mellesleg én is nős pasival kezdtem, nem csinálnám újra. Ők valóban külön aludtak mert már megromlott a viszony, ennek ellenére ezer ok és akadály volt amin marha nehéz volt átverekedni magunkat. ha lehet hagyja ki ezt a nővéred.
2012. márc. 13. 12:38
 15/23 A kérdező kommentje:

Valaki azt írta, hogy én miért egy apukával kezdtem ki.

Nem kezdett ki senki senkivel. Egy férfi megjelent a semmiből, elkezdett udvarolni a nővéremnek. Sokat csalódott már, féltem őt, ezért kérdezősködtem a férfi felől.

2012. márc. 13. 12:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Én is akkor kezdenék vele, ha már különköltöztek. Én az első férjemmel az utolsó éjszakáig minden éjszakát egy ágyban töltöttem, szex már évek óta nem volt közöttünk. Aztán elköltöztem. A második férjemmel pedig külön szobában alszunk, mert felváltva egyik éjszakát Ő a másikat pedig én alszom a lányunkkal (amiről szeretnénk hamarosan leszoktatni a gyereket), de ettől még van szex és szeretjük egymást. Szóval az, hogy nem alszanak egy ágyban semmire nem garancia.
2012. márc. 13. 13:16
 17/23 anonim ***** válasza:

Így van,utolsó.Mi is évekig nem aludtunk együtt,részben a horkolása miatt is, részben a gyerekek miatt,meg azért mert szinte mindig éjszakás volt.

szex lehet napközben is,és nem feltétel az egy ágyban alvás.

Én a nővéred helyében,nem kezdenék bele, míg nem költözik el a nejétől a pasi,és nem váltak el, vagy szakítottak végleg...

2012. márc. 13. 13:20
 18/23 anonim ***** válasza:
És az anya mit akar? Mert ha ő közben azt hiszi, csak egy kis hullámvölgy, majd rendezik, akkor: 1. a pali egy jó nagy bunkó 2. oltári botrányoknak, hosszas huzavonáknak, üldöztetésnek néz elébe a nővéred. Várjon legalább, bár ha miatta lesz végleges a szakítás, elég szarul érezném magam a helyében. Van elég férfi, miért a kislány apja kell? Meg esetleg egy munkahelyen lek.rvázó, üvöltöző ex? A helyes döntés: Menj vissza a családodhoz, engem pedig hagyj békén.
2012. márc. 13. 16:03
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia!

En magam is hasonlo szituba kerultem par honapja. megtetszett a munkatarsam, aki annyira egyertelmuen flortolt velem, pedig 2 eves kisfia van meg elettarsa. Elhivott koncertre stb... veletlenul felreertettem a napot, igy szerencsere nem mentem el. Mert annak ellenere hogy szerelmes szemekkel nezett ram, ket honapra ra mar a vilag masik vegere utazott a novel meg a gyerekkel, es kiderult, hogy mennyire fontos neki a csalad... aztan lattam a feleseget, hat kezdtem megerteni miert vagyik masra.. de ez az o baja, ettol meg en nem akarok szenvedni senki miatt sem. ES lam, amugy egy ket jobarat tanacsara zartam le magaban ezt a dolgot, mielott folytatodhatott volna... ugyanazt irtak mint az elottem levok. JOl tettem, hogy nem foglalkoztam vele tobe...

2012. márc. 17. 12:14
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy a férfi felesége mit akar. Állítólag tudja, hogy már sz.rban van a házasságuk.

Az is lehet, hogy van szeretője.

A férfi mindent elkövet, hogy nővéremmel lehessen, szinte csak aludni jár haza. Hazudozik a nejének, hogy bent kellett maradnia a mhelyén, haverjának segít stb.

2012. márc. 18. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!