Ha nő és férfi már évek óta külön szobában alszanak, akkor tényleg vége a kapcsolatuknak?
Nővéremnek udvarol egy férfi. Még nem költözött külön de régóta nem alszanak együtt a nővel. (Ezt a nő mesélte valakinek, akitől hallottam).
Szexuális kapcsolat nincs köztük már több hónapja. A férfi most keres albérletet, hogy külön költözzön.
Nővérem fél, nem akar senki szeretője lenni.
De ha tényleg elköltözik a férfi a családjától, akkor a tesóm megnyugodhat, hogy a férfi őszinte vele, komoly kapcsolatot keres és nem csak kalandot?
Nagyon egyszerű. Ha nem akar a szeretője lenni, ne másszon be az ágyába, amíg a pasi le nem zárta az előző kapcsolatát és el nem költözött. Ha tényleg elköltözik, az azt jelenti, hogy a pasi új életet akar kezdeni, nem többet. Nem jelenti, hogy sikerül is neki: benne van, hogy pár hét/hónap múlva visszakullog a nőjéhez és a gyerekéhez.
A tesód pedig pontosan annyira nyugodhat meg, amennyire egy bármelyik másik kapcsolatban: sosem dől el az első pár hétben, hogy a kapcsolat hosszú lesz vagy sem - ez mindig csak hosszú távon derül ki. De talán a szándék megvan.
Tanuljatok meg olvasni, mert ekkora baromságokat írni...
Attól, hogy valakinek van gyereke, de már nincs együtt a gyermeke anyjával, akkor tabu a férfi?
Együtt van. Egy házban élnek, és hogy ott mi történik zárt ajtók mögött, azt csak ők ketten tudhatják.
De ha te a "nővéred" miatt ennyire hinni akarsz a pasinak, akkor tedd.
Valaki azt írta, hogy én miért egy apukával kezdtem ki.
Nem kezdett ki senki senkivel. Egy férfi megjelent a semmiből, elkezdett udvarolni a nővéremnek. Sokat csalódott már, féltem őt, ezért kérdezősködtem a férfi felől.
Így van,utolsó.Mi is évekig nem aludtunk együtt,részben a horkolása miatt is, részben a gyerekek miatt,meg azért mert szinte mindig éjszakás volt.
szex lehet napközben is,és nem feltétel az egy ágyban alvás.
Én a nővéred helyében,nem kezdenék bele, míg nem költözik el a nejétől a pasi,és nem váltak el, vagy szakítottak végleg...
Szia!
En magam is hasonlo szituba kerultem par honapja. megtetszett a munkatarsam, aki annyira egyertelmuen flortolt velem, pedig 2 eves kisfia van meg elettarsa. Elhivott koncertre stb... veletlenul felreertettem a napot, igy szerencsere nem mentem el. Mert annak ellenere hogy szerelmes szemekkel nezett ram, ket honapra ra mar a vilag masik vegere utazott a novel meg a gyerekkel, es kiderult, hogy mennyire fontos neki a csalad... aztan lattam a feleseget, hat kezdtem megerteni miert vagyik masra.. de ez az o baja, ettol meg en nem akarok szenvedni senki miatt sem. ES lam, amugy egy ket jobarat tanacsara zartam le magaban ezt a dolgot, mielott folytatodhatott volna... ugyanazt irtak mint az elottem levok. JOl tettem, hogy nem foglalkoztam vele tobe...
Nem tudom, hogy a férfi felesége mit akar. Állítólag tudja, hogy már sz.rban van a házasságuk.
Az is lehet, hogy van szeretője.
A férfi mindent elkövet, hogy nővéremmel lehessen, szinte csak aludni jár haza. Hazudozik a nejének, hogy bent kellett maradnia a mhelyén, haverjának segít stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!