Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nő és férfi már évek óta...

Ha nő és férfi már évek óta külön szobában alszanak, akkor tényleg vége a kapcsolatuknak?

Figyelt kérdés

Nővéremnek udvarol egy férfi. Még nem költözött külön de régóta nem alszanak együtt a nővel. (Ezt a nő mesélte valakinek, akitől hallottam).

Szexuális kapcsolat nincs köztük már több hónapja. A férfi most keres albérletet, hogy külön költözzön.

Nővérem fél, nem akar senki szeretője lenni.

De ha tényleg elköltözik a férfi a családjától, akkor a tesóm megnyugodhat, hogy a férfi őszinte vele, komoly kapcsolatot keres és nem csak kalandot?

2012. márc. 13. 11:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hát aki a nejének hazudozik össze-vissza, azt nem tartanám túl szavahihető embernek. Botorság azt hinnie bármelyik nőnek, hogy ez vele nem történhet meg. Én nem akarnám kipróbálni, mikor kezd el nekem is hazudozni az illető...
2012. márc. 19. 13:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy külön alszanak, működhet jól a kapcsolatuk. Viszont ha nem szeretkeztek már hosszú ideje, akkor valószínűleg a végét járja a kapcsolat. Az lenne a tisztességes, ha a mostani barátnője elé állna és megmondaná neki, hogy szakítsanak, és csak utána kezdene udvarolni a tesódnak. Gerinctelenség egyszerre több nőt hülyíteni.
2012. ápr. 9. 08:34
 23/23 anonim ***** válasza:
Miért ne alhatnának külön . Mert ha a nő horkol általában ,akkor így jó.
2013. aug. 14. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!