Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes sok férfi kimondani hogy vége?
Azért nem mondják ki a legtöbben mert
1. nem akarnak hisztis,sírós jeleneteket
2. mert hiszik hogyha a nő mondja ki ki hogy vége,akkor nem érzik úgy hogy a férfi megbántotta,cserbenhagyta őket
Azért nem mondja ki, mert akkor a nő sír meg (logikusan) kér indokot. Míg ha kiprovokálja hogy a nő szakítson, akkor ha a nő akarja mégis folytatni simán mondhatja azt, hogy: "Te szakítottál."
Meg gyáva is, ha azt vesszük. Könnyebb sunnyogni, valakivel félrelépni, azzal a fellegekben járni miközben a másik a poklok poklát éli meg hogy akkor most mi is van.
"Miért nem képes sok férfi kimondani hogy vége?"
Talán ugyanazért, amiért te sem vagy képes kimondani?
Lehet régi rossz tapasztalat is, ami miatt nem mondja. Legalábbis nőként velem is előfordult, hogy nem mondtam ki, inkább kimondattam, ráutaló magatartásommal. Ezt csak azért tettem, mert ha Ő mondja ki, akkor utána nyilván nem fogja visszakönyörögni magát, legalábbis nem fog ezzel próbálkozni.
Ha végleg akar "szabadulni" valaki, jelenetek nélkül, akkor megvárja amíg a másik elmegy.
Nem kell azért általánosítani. Én ha úgy érzem, h vége, akkor kimondom a partnernek. Ugyanakkor sok nő se képes kimondani, vagy egyáltalán megérteni, h nincs tovább és ugyanúgy keresnek még évek múlva is, mintha érdekelnének amit akarnak tőlem.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!