Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes sok férfi kimondani hogy vége?

*megtart csak vésztartaléknak, hagy egy kicsi visszautat,
Igen. Mert te is jobb vagy, mint a semmi, neki ez kényelmes, van ingyen szex, + még a kedvében is próbálsz járni - hülye lenne, ha nem használná ki.
Egy ilyen kapcsolatból ki kell lépni.
És TE miért nem mondod ki, hogy VÉGE?

amiért a nők nem képesek azt mondani, hogy "kösz, de nem" bunkóbbak lehagyhatnák a "kösz"-t, de még így se megy...
vannak olyan emberek akik nem hajlandóak kilépni a saját komfort zónájukból, mert csak saját magukkal foglalkoznak, csak az érdekli őket, hogy nekik jó legyen! ezek az emberek nem képesek egyenesen szakítani, és nem képesek egyenesen visszautasítani, sőt semmit sem csinálnak egyenesen mert nem veszik a fáradságot. mert ÖNZŐK!

en ugyanigy voltam, csak en kimondtam hogy vege.belekeveredett egy masik no is a tortenetbe, es aekkor nagyon magam alatt voltam. szoval kimondtam h jobb lenne ha befejeznenk, tobbe nem talalkozunk, mert talaltal egy masikat.
fel ev utan, fel ev konyorges utan visszafogadtam. most odaado, orulok neki de nem tudom ez meddig lesz igy es hogy mennnyire oszinte, es nem tudom hogy en birni fogm e de megprobalom, kivancsi vagyok sajat magam reakciojara is. kivancsi vagyok hogy o megbanta e es hogy tanult e belole, vgay csak taktikazik amirol meg o se tud!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!