Ismersz olyan kapcsolatokat akinek azért lett vége mert az 1ik fél nem akart összeköltözni (pl. :halasztgatta)? Vagy ás indok?
Ennyi idő után már tényleg kellene hogy legyen igénye az együtt lakásra.
Adott minden,nincs mire várni.
De abból amit leirtál,ő még nagyon nem akar. Lehet sosem.Legalábbis veled.
Mért kell rögtön hitelben meg családi házban gondolkodni mért nem mentek albérletbe. Már évek óta ki kellet volna próbálni így az együttélést aztán ha nem mentek egymás agyára akkor jöhet a közös hitel.
Amúgy nem hiszem hogy komolyan tervez veled ha mégis csak kényelemből vigyáz ne menj bele rögtön 1 hitelbe mert akkor az életben nem szabadulsz.
Én 2 hét után költöztem a páromhoz, hogy többet legyünk együtt. Reggeltől estig dolgozott, napi 1-2 órát voltunk együtt, vagy ha későn ért haza akkor annyit sem, csak neten beszéltünk.
Rákérdeztem, mi lenne ha nála aludnék. Belement. Vittem a kis fogkefémet és váltásruhámat. Aztán pár nap múlva egyre több ruhám lett ott.
én 3 év múlva is azért nem akarok a páromhoz költözni, mert ő azért akarja, hogy korlátozza a szabadságom, mert féltékeny típus nagyon.
egy albérletben élek.
és ez miatt nincs vége a kapcsolatunknak.
sokszor felhozza, sokszor noszogat, néha a balhékban is emlegeti, de amúgy együtt vagyunk.
egyszerűen nem merem feladni az életem.
04-22 18:11
Ennek a kapcsolatnak sincs sok értelme.
"14-es akkor mi értelme a kapcsolatotoknak?"
és mi értelme a sok házasságnak válás után?
14-es voltam
Ja, hát ha neked az az életcélod, hogy valaki kúrogasson, de véletlen se fűzd szorosabbra a kapcsolatot vele, mert amúgy egy hatalmaskodó köcsög, akkor sok boldogságot hozzá.
Amúgy nem nagyon értem a visszakérdezésedet, aki elválik az legalább bevallja, hogy szar a kapcsolat és tovább lép, ami után még nyugodtan találhat másikat, te meg egy béna pasival megrekedsz a kapcsolat legelső lépcsőfokán. Hát ja, kinek a pap, kinek a papné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!