Hogyan alapozhatnánk egymásra bármit is, ha még 2 év után sem tudunk összeköltözni?
fiatalok vagytok, gondolom iskolába jártok ezért nem költöztetek össze
Ha viszont mind a ketten dolgoztok és nem vettetek fel sehonnan hitelt akkor albérletben is meg tudnátok élni
De ennyi információból nem tudjuk, hogy mi is áll a háttérben
mi 3.5 éve vagyunk együtt, most nyáron fogunk összeköltözni. mindketten dolgozunk már!
L23 F22
Egy fontos dolog: egy 23 éves srác még nagyon zöldfülű! Te lehet nem így látod, meg ő is előadta neked a Don Juan-t, de az akkor is még egy kis p*csös, és hidd el, h nem szeretne testközelből megismerkedni az elkötelezettséggel. Ha erölteted neki a dolgot, akkor lehet, h elmenekül. de ha hagyod, h szépen alakuljanak a dolgok, akkor lehet, h 5 év múlva önszántából elvesz, amit gondolom nagyon szeretnél :)
Nem csak az együtt töltött éveket, hanem sok egyebet is meg kell vizsgálni ahhoz, h megtudd, h "alapozhattok-e egymásra". Pl. megbíztok-e egymásban, szerelem erős-e, a nagy életcéljaitok azonosak-e, számíthattok-e egymásra a bajban, bla bla. Ne ijedj meg, ha még nem költöztetetk össze. Elég fiatalok vagytok hozzá.
1 évet se voltunk együtt amikor összeköltöztem a párommal akkor voltam 22 éves, igaz a párom akkor 28 éves volt.
Ekkor már 3 éve dolgoztam, neki is volt munkája így nem volt akadály a pénz.
Nem hiszem, hogy korán lenne az összeköltözés, mert az hogy együtt laktok még nem jelenti azt, hogy házasok is lesztek vagy épp gyerek fog születni.
Próbáljátok ki, hogy milyen is az együttélés, ha mégse jön össze akkor legalább idejében kiderül, hogy nem is vagytok egymáshoz valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!