Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha önállótlan fejreesett nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha önállótlan fejreesett nő vagyok akit mai napig a szülei támogatnak pluszba es pont egy önállo sikeres ffivel járok aki semmit nem segít, akkor nem illunk össze?

Figyelt kérdés

Abszolut nincs mellette biztonságérzetem.(van saját háza stb) es biztonságérzetet alapelve hogy egy nőnek se akar soha nyújtani legyen önállo egy nő, válás esetén is menjen a tobb gyerekkel is és éljen meg, ne tőle függjön.

Fiktív pelda: ha nem lenne kajára se pénzem, tiszta égő lenne tőle kölcsönkérni, hogy ennyire fejreesett nőt látna bennem.

Szóval bajban ezer biztos hogy csak így számíthatnék rá hogy mellette ez nekem keményen megalázó lenne es max kölcsön szinten.

Mig ellenben egy más tipusu sraccal egyutt fejlodnénk haladnánk, összetehetnénk a megtakarításainkat közös kia fészekre, alakitgathatnánk a közös kis életunket, tudnam azt hogy gyerekkel se hagyna el, egyedul a sz.rban.

Szoval a mostani párommal minden szep es jo csak ebbe belegondolva amugy marhára semmi nem szép és jo. Nem haladok nem fejlodok vele semerre eleve, nem tamogat nem segít es keres ca havi 1 millát, 50 millás kocsit akar venni, meg stb

Es el akar vinni a családhoz bemutatni...hát en meg nagyon nem akarok menni..

Jol látom hogy halott ügy es inkabb lépjek ki?

#nem társ a párom az életemben
2021. nov. 2. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 A kérdező kommentje:

Szulne bárki olyan embernek akire nem szamithat a családja semmiben?

Aki nem társ?

Akár egy alkoholistábak drogosnak egy munkanelkulinek?

Erthető már??

2021. nov. 2. 17:46
 72/83 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek tenyleg.

Még jó hogy a párom nem ilyen hülye. Ő legalább érti mi a problémam.

Nekem ne egy ffi dumáljon elvárásokrol mikor a kisujját nem adja bele.a nő szív csak.

2021. nov. 2. 17:50
 73/83 anonim ***** válasza:
100%

"1. Karriernek lőttek x azwr valahány évre"

2 év, utána lehet visszamenni dolgozni, de van, aki már hamarabb is bölcsibe adja a gyereket. Más országokban egy pár hét után már húznak is vissza dolgozni az anyák.

"2. Egy gyerek 1 év alatt 5 évet öregit a nőn"

Na ne bohóckodjunk már..ez egyéni igény kérdése. Ugye te is láttál már számtalan igényes, vonzó anyukát, mert én igen.

"3. A gyerek mellett a parját is szolgálja."

A gyerek az mindkét fél "munkája". Amúgy mit kell kiszolgálni egy férfit? Ha van időd, figyelmes vagy, akkor pl kiszeded neki a kaját, de ha sír a gyerek, akkor oldja meg. Nem?

"4.minden pénzét az utolsó centig beleadja a házasságba. Semmit nem gyűjt es épít magának."

Jó lesz az a közös költségek felének is, a másik fele meg a tied marad.

"5.kockáztatja az egyedulállo anya státuszt"

Ez nem csak válás miatt lehet, pont ezért kell számolni minden nőnek azzal is, hogy mi van, ha egyedül marad???

"6. Munkaerőpiaci tarskereső piaci értéke szinte a nullahoz konvergál"

A társkeresésben nem ez fog hátráltatni, sőt legalább hamar lekopnak a komolytalanok. Ha pedig van egy normális szakmád és értesz is hozzá, akkor simán lesz munkád is.

2021. nov. 2. 17:56
 74/83 anonim ***** válasza:
93%
Jezusuristenaztakvaeget.........
2021. nov. 2. 17:57
 75/83 A kérdező kommentje:

74 helyettem is irtad:D

Én ezt az egészet nem merem bevállalni.

Nem alapozza meg.

Koszi.

Ez a végszo.

2021. nov. 2. 17:59
 76/83 anonim ***** válasza:
91%

"Aki nem társ?

Akár egy alkoholistábak drogosnak egy munkanelkulinek"

Pontos a szemelyleiras , amit magadrol irtal! Munkad , egzisztenciad nincs, vagyonod nincs, a fuggoseged pedig ez a temakor! Mar az elozo kerdesednel , is vergodtel napokig , hogy nem normalis , hogy a "parod" nem hagy eloskodni . Szornyu !

2021. nov. 2. 18:15
 77/83 A kérdező kommentje:

Nem magamrol.

Minden exemmel haladtunk KETTEN együtt előre.mindkettonk epult.

2021. nov. 2. 18:17
 78/83 A kérdező kommentje:

Van munkam stb.

Nem eloskodesrol irtam.

Értetlen idiota.

2021. nov. 2. 18:18
 79/83 A kérdező kommentje:

Pont hogy ő élősködne rajtam h azt nezzuk.

Ingyen p.nci ingyen kisemmizett szolga amit barmikor ki akar vágni és neki ez számít h barmikor kivághassa a saját családját.

2021. nov. 2. 18:20
 80/83 anonim ***** válasza:
100%
Te tenyleg hulye vagy! En nem csodalom , hogy fel , hogy a nyakan ragadsz!
2021. nov. 2. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!