Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha önállótlan fejreesett nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha önállótlan fejreesett nő vagyok akit mai napig a szülei támogatnak pluszba es pont egy önállo sikeres ffivel járok aki semmit nem segít, akkor nem illunk össze?

Figyelt kérdés

Abszolut nincs mellette biztonságérzetem.(van saját háza stb) es biztonságérzetet alapelve hogy egy nőnek se akar soha nyújtani legyen önállo egy nő, válás esetén is menjen a tobb gyerekkel is és éljen meg, ne tőle függjön.

Fiktív pelda: ha nem lenne kajára se pénzem, tiszta égő lenne tőle kölcsönkérni, hogy ennyire fejreesett nőt látna bennem.

Szóval bajban ezer biztos hogy csak így számíthatnék rá hogy mellette ez nekem keményen megalázó lenne es max kölcsön szinten.

Mig ellenben egy más tipusu sraccal egyutt fejlodnénk haladnánk, összetehetnénk a megtakarításainkat közös kia fészekre, alakitgathatnánk a közös kis életunket, tudnam azt hogy gyerekkel se hagyna el, egyedul a sz.rban.

Szoval a mostani párommal minden szep es jo csak ebbe belegondolva amugy marhára semmi nem szép és jo. Nem haladok nem fejlodok vele semerre eleve, nem tamogat nem segít es keres ca havi 1 millát, 50 millás kocsit akar venni, meg stb

Es el akar vinni a családhoz bemutatni...hát en meg nagyon nem akarok menni..

Jol látom hogy halott ügy es inkabb lépjek ki?

#nem társ a párom az életemben
2021. nov. 2. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 A kérdező kommentje:
Mármint válás utanrol ia gondoskodott.
2021. nov. 2. 10:02
 22/83 A kérdező kommentje:
18 csaladrol van szo. Te apádtol mit várnál?
2021. nov. 2. 10:03
 23/83 A kérdező kommentje:

Gondolom nem azt hogy gondol egyet es repulsz egyutt anyáddal.

Aki érti a kérdést inkáb csak az írjon

2021. nov. 2. 10:05
 24/83 anonim ***** válasza:
100%
De ha lenne gyereke, akkor azt támogatná, nem?
2021. nov. 2. 10:07
 25/83 A kérdező kommentje:

Mint púpot a hátán max.

Apai vonásokat nem látok benne egyelőre.

Válás után valszeg örülne hogy ő szabad es nem kell ejszaka kelni, meg hajnalban suliba hurcolni a gyereket stb. Meg nem neki kell vergődni a gyerek mellett ha beteg. Stb.

Penzt lehet utalna azt is kínnal.

Nem látok benne empátikusságot, humanitást, segítőkészséget, áldozatvállalást, es mindezt azáltal, hogy bajban még mellettem sincs, nem támasz nem segítség.

2021. nov. 2. 10:12
 26/83 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem alap dolog, hogy valaki képes legyen önállóan ellátni magát és ne élősködjön másokon. Mivel jelenleg a szüleid nyakán csüngsz, szerintem sokkal nagyobb problémáid vannak, minthogy párkapcsolatod legyen, először érdemes volna ezeket rendbetenni.

Nem is teljesen értem az írásod, már több exed volt, azaz 30 körül lehetsz, miért szükséges a szüleid eltartsanak? Hogyan akarsz bárkivel közös jövőt építeni, ha önmagad se vagy képes eltartani?

2021. nov. 2. 10:15
 27/83 anonim ***** válasza:
96%
Még össze sem házasodtatok és már a válásról írsz, szerintem hagyd. Ezeket tőle is megkérdezted, hogy hogy gondolja a közös jövőtöket?
 28/83 A kérdező kommentje:
Es nem jobb vele az eletem. Ellenben azzal, hogy elvileg párban könnyebb pedig. Egyedul érzem magam mellette.
 29/83 A kérdező kommentje:
26 massal epultem fejlodtem voltak konkret tervek. Nem egy exemmel is volt jövőm es jövőképem es biztonsagerzetet nyujtottak.
2021. nov. 2. 10:16
 30/83 A kérdező kommentje:

27 pont az alapján gondolkodom igy h veke beszeltem.

Mondta hogy soha egyetlen nőnek se nyújt biztonságérzetet.

Mikor en ezt hoztam neki témába hogy nekem mellette nincs bizt.erzetem.

Teljesen elhatárolja magát a másiktol, a párjától. A gyerekei anyjatol is.

Ő igy gondolja vegyek egy házat hogy legyen hova mennem ha válunk.

Meg a házába alig lenne jogom amugyis. "Vendég effekt"a vele való egyuttélés.

2021. nov. 2. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!