Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha önállótlan fejreesett nő vagyok akit mai napig a szülei támogatnak pluszba es pont egy önállo sikeres ffivel járok aki semmit nem segít, akkor nem illunk össze?
Abszolut nincs mellette biztonságérzetem.(van saját háza stb) es biztonságérzetet alapelve hogy egy nőnek se akar soha nyújtani legyen önállo egy nő, válás esetén is menjen a tobb gyerekkel is és éljen meg, ne tőle függjön.
Fiktív pelda: ha nem lenne kajára se pénzem, tiszta égő lenne tőle kölcsönkérni, hogy ennyire fejreesett nőt látna bennem.
Szóval bajban ezer biztos hogy csak így számíthatnék rá hogy mellette ez nekem keményen megalázó lenne es max kölcsön szinten.
Mig ellenben egy más tipusu sraccal egyutt fejlodnénk haladnánk, összetehetnénk a megtakarításainkat közös kia fészekre, alakitgathatnánk a közös kis életunket, tudnam azt hogy gyerekkel se hagyna el, egyedul a sz.rban.
Szoval a mostani párommal minden szep es jo csak ebbe belegondolva amugy marhára semmi nem szép és jo. Nem haladok nem fejlodok vele semerre eleve, nem tamogat nem segít es keres ca havi 1 millát, 50 millás kocsit akar venni, meg stb
Es el akar vinni a családhoz bemutatni...hát en meg nagyon nem akarok menni..
Jol látom hogy halott ügy es inkabb lépjek ki?
De miert egy ffinek vannak elvarasai es miert nem lehet a nőnek. Ők semit nem kockaztatnak.
Alap h egy ffi a csaladfő. A mai vilagban is. Akire számít a csaladja. Arrol nem is beszelve h javareszt tobbet keresnek.
Házasságnál sem veletlenul a ffi kéri meg a nőt hogy az beáldozza e mindenét miatta meg a gyerekei miatt.
Vannak nők akiket a pénzük miatt vesznek csak el mondjuk.
Igazi love biztos.
1. Karriernek lőttek x azwr valahány évre
2. Egy gyerek 1 év alatt 5 évet öregit a nőn
3. A gyerek mellett a parját is szolgálja.
4.minden pénzét az utolsó centig beleadja a házasságba. Semmit nem gyűjt es épít magának.
5.kockáztatja az egyedulállo anya státuszt
6. Munkaerőpiaci tarskereső piaci értéke szinte a nullahoz konvergál
A pasi:
- saját ingatlan
- jövedelméből soha ki nem esik
(Be se áldoznák a munkahelyet a gyerekuk miatt javarészt hülyék is lennének de a nőtől ez meg ugye alap)
- eleve racionalisabb penzcentrikusabb is az eszuk konnyebben ervenyesulnek alapbol is
-egyedulállo apakent meg gyűrűvel joformán még vonzóbbak lesznek csak
- házasságban nem amortizálodik csinálhat akár még vagy 6 céget is
A gyerek hogy mennyit szívna abba inkább nem megyek bele.
"De miert egy ffinek vannak elvarasai es miert nem lehet a nőnek. Ők semit nem kockaztatnak."
De neked az az elvarasod, hogy o teremtsen meg mindent , mert te vagy a no , es ez neked jaar.!!!
O pedig azt kockaztatja , hogy kihasznaljak, megkarositjak! Egyertelmuen az a problemad , hogy nem hajlando veled mwgosztani a vagyonat , amiert o dolgozott meg! Es pontosan a magad fajta emberek miatt , nagyon fontos az , hogy megvedjek magukat ferfiak ,nok egyarant!
67 biztonságerzes!
Leirtam korabbi kommentben!
2 ember egyutt egy csapat!
Es nem egyéniben nyomulnak.
Nem birom mar az ertetlenkedest. Nem tudom hányszor magyarázam mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!