Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha önállótlan fejreesett nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha önállótlan fejreesett nő vagyok akit mai napig a szülei támogatnak pluszba es pont egy önállo sikeres ffivel járok aki semmit nem segít, akkor nem illunk össze?

Figyelt kérdés

Abszolut nincs mellette biztonságérzetem.(van saját háza stb) es biztonságérzetet alapelve hogy egy nőnek se akar soha nyújtani legyen önállo egy nő, válás esetén is menjen a tobb gyerekkel is és éljen meg, ne tőle függjön.

Fiktív pelda: ha nem lenne kajára se pénzem, tiszta égő lenne tőle kölcsönkérni, hogy ennyire fejreesett nőt látna bennem.

Szóval bajban ezer biztos hogy csak így számíthatnék rá hogy mellette ez nekem keményen megalázó lenne es max kölcsön szinten.

Mig ellenben egy más tipusu sraccal egyutt fejlodnénk haladnánk, összetehetnénk a megtakarításainkat közös kia fészekre, alakitgathatnánk a közös kis életunket, tudnam azt hogy gyerekkel se hagyna el, egyedul a sz.rban.

Szoval a mostani párommal minden szep es jo csak ebbe belegondolva amugy marhára semmi nem szép és jo. Nem haladok nem fejlodok vele semerre eleve, nem tamogat nem segít es keres ca havi 1 millát, 50 millás kocsit akar venni, meg stb

Es el akar vinni a családhoz bemutatni...hát en meg nagyon nem akarok menni..

Jol látom hogy halott ügy es inkabb lépjek ki?

#nem társ a párom az életemben
2021. nov. 2. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 A kérdező kommentje:
39 azt ertem. De ha nem függnék? Akkor meg hajrá ilyen emberrel? Éljen a szerelem? Ez az?
2021. nov. 2. 10:57
 42/83 anonim ***** válasza:
100%
De akkor mi a kérdés? Hagyd ott és kész.
2021. nov. 2. 10:57
 43/83 A kérdező kommentje:

Már semmi nem kérdés. Tekintve hogy nincs válasz. Nem arrol akartam eszmecserét hogy egy nő önállo legyen e vagy nem.

Hanem olyan ffivel akarjon e varmit az ember lanya akire nem is szamithat. Nem nyujt biztonsagerzetet.

2021. nov. 2. 10:58
 44/83 A kérdező kommentje:
*bármit
2021. nov. 2. 10:59
 45/83 anonim ***** válasza:
85%

Jajj ez mar nen az elso kerdesed! Meg mindig toporzekolsz? Egy onallo emberrel akarja osszekotni az eletet, akire o is szamithat ! adok - kapok, tudod? Nem akar ket gyereket! Mit kell allandoab rajtad segiteni? Mi vagy te?

Egyebkent , ezt a zagyva hanyadekot, amit te kerdesnek nevezel , alig ertettem. Milyen az az onallo sikeres ferfi , aki ilyen not , mint te , aki egy ertelmes mondatot nem tud leirni , akar egy eletre maga melle! Vagy aki egyatal komolyan vesz? O pontosan latja , hogy te egy kitartot keresel , akire racsimpaszkodhatsz!

2021. nov. 2. 12:36
 46/83 anonim ***** válasza:
95%

Több válaszoló firtatta, hogy miért a szüleiden csüngsz 30 éves korod körül. Nem válaszoltál. Te is örök munkanélküli vagy, kérdező?

Milyen jogon várod el, hogy egyenjogúként kezeljen valaki, ha nem vagy hajlandó dolgozni? Nem nevelsz gyereket jelenleg, mi gátol meg abban, hogy dolgozz?

2021. nov. 2. 13:30
 47/83 anonim ***** válasza:
0%

Neki tipli a sajat lakasabol.

A birosag az anyanak iteli a gyerekfelugyeletet, apuci meg mehet a csovesszallora.

37F incel

2021. nov. 2. 13:36
 48/83 anonim ***** válasza:
94%

Én ezt az egész kérdést nem értem.

Annyi rosszat felsorolták erről a pasiról, de mégis vele vagy. Azon agyalsz milyen lesz vele a jövőd, család stb..

Ennyire a pénzre mész?

Mert itt semmi bonyolult nincs, egyértelműen nem passzoltok.

2021. nov. 2. 13:47
 49/83 A kérdező kommentje:

Ezek nem így vannak.

45 egy nő eleve szül. Ez nekem már önmagában szívás. X évre kiesik a keresetem a jövőm a karrierépítes.

Nagyon meg kell gondolni kinek szül az ember. Es en olyannak akarok aki társ, jo férj es jó apa.

Az anyák fele egyedulállo lásd a válási statisztikákat. Nekem ez nem karrier.

Volt nem egy komoly kapcsolatom.nem atomfizika az hogy egy kapcsolat mindkét félnek megfeleljen házasság után is. Csak egyutt kell működni. Es alap az egyenrangúság. Ilyen gondom soha senkivel nem is volt eddig.

Diplomával dolgozom es az albi/megélhetés meg amiket nem akarok megosztani mert maganugy stb rengeteget elvisz.

48 nem a pénzre megyek. Sokak nem értik mi a bajom. Elnézem neked.

2021. nov. 2. 14:51
 50/83 anonim ***** válasza:
74%
45# vagyok! Baszdmg kerdezo te tenyleg hulye vagy! Miert akarnal barkinek terhesen ott lenni kiszolgaltatva? Te tenyleg ennyire huulye vagy? Osszevissza beszelsz! A valaszokat ertelmezni sem tudod! Milyen diplomad van neked te szerencsetlen??!!!
2021. nov. 2. 15:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!