Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha úgy éreznétek hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy éreznétek hogy a férjetek nem elég sikeres, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Egyre többször zavar hogy a férjem nem vitte túl sokra: abbahagyta az egyetemet pedig a szülei fizették neki. Akart vállalkozást indítani de aztán inkább beérte a biztonságosabb alkalmazotti léttel. Én most is tanulok, dolgozom a vállalkozásom elindításán, mer nem akarok mindig alkalmazott lenni. Zavar, hogy nem ambíciózus. Beszéltünk erről, de azt mondta hogy neki jó így. Mit tennétek? (6 éve vagyunk házasok, van egy 4 éves kislányunk.)

2021. ápr. 8. 16:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy megmondjam, mit tennék, a kapcsolat további részleteit is ismernem kellene. Egyébként jó férj, jó apuka?

Egy biztos: megváltoztatni már nem fogod tudni. Ő egy felnőtt ember, nagyon-nagyon nehezen formálható, és akkor is csak saját elhatározásból.

2021. ápr. 8. 17:02
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon jó férj és csodás apa.
2021. ápr. 8. 17:12
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

Ha ennyi problémád van vele, miért mentél hozzá?

Szerencsés fickó, hogy így szereti a felesége...

2021. ápr. 8. 17:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, hogy ilyen, úgyhogy nem csinálnék semmit. A karrieretek egymástól független, te ettől még kiteljesedhetsz vállalkozóként.
2021. ápr. 8. 17:21
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

Az én párom hasonló, bár másképp. Van egy jó alkalmazotti állása, amivel hülyére keresi magát. Munka után estig lövi a szörnyeket a tableten, amúgy k.rvára nem érdekli semmi. Egy szöget nem tud beverni a falba, de nem is nagyon töri magát. Még jogosítványa sincs. Hát gondolhatod, hogy nem ilyen partnert képzeltem el, de azért adtam egy esélyt magunknak. És láss csodát, még soha nem voltam ilyen boldog, mint most.

Korábban volt egy pasim, aki ennek pont az ellenkezője volt: több mindenben sikeres vállalkozó, nagyon okos, befolyásos, ambíciózus, autók, motorok, amit csak akarsz, de olyan boldogtalan voltam mellette, hogy 3 naponta bőgtem.

Az, hogy a férjed nem ambíciózus, az csak egy tulajdonság a sok közül. A többi milyen? Mennyiben felel meg az igényeidnek? Megbízható-e, jó apa-e, szeret-e titeket? Ezt leszámítva boldog vagy-e vele? Az összképet nézzed. Tökéletest nem fogsz találni, és biztosan neked is van neki nem tetsző tulajdságod.

2021. ápr. 8. 17:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzi magát, anyagilag sem szűkölködünk, jól bánik velem, és a gyerekkel, engem nem zavarna a helyzet. Főleg, mert egy alapvetően kevésbé leterhelt ember jobban tudna támogatni az én ambícióm kibontakozásában is.
2021. ápr. 8. 18:04
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Adsz neki tanácsokat, hogy hogyan változtasson magán, az életén? Ameddig csak a fejéhez vágod, hogy sikertelen, addig szegény nem fogja tudni, hogy min változtasson, hogy jobb legyen.
2021. ápr. 8. 18:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, szerintem mázlista vagy, ha tényleg a család fontos neki és nem egy karrierista nyomi, aki a gyereke nevét sem tudja, és csak a pénz után rohán 0-24. Én nem nagyon bírom a törtető vállalkozó pasikat, a legtöbb ráadásul 50 évesen elhízik és szívrohamot kap stb.
2021. ápr. 8. 18:45
 9/16 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem fogod megváltoztatni, de szépen lassan tudod kicsit terelgetni.

Megnézheted, hogy mi kell ahhoz, hogy tovàbb tudjon lépni és időnként felvetheted neki (félévente, negyedévente), aztán egyszer hátha rábólint pl. az egyetemre.

Vagy kitűzhettek célokat. Pl. az én férjem is akkor ment el dolgozni (előtte phd-zott), mikor látta, hogy nem tudunk lakást venni, addig hiába mondtam neki. Utána elég gyorsan, egy hónapon belül talált állást.

2021. ápr. 8. 19:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj neki hogy inkább a családot választotta és nem a pénzt hajszolja.
2021. ápr. 8. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!