Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy éreznétek hogy a férjetek nem elég sikeres, mit tennétek?
Ahhoz, hogy megmondjam, mit tennék, a kapcsolat további részleteit is ismernem kellene. Egyébként jó férj, jó apuka?
Egy biztos: megváltoztatni már nem fogod tudni. Ő egy felnőtt ember, nagyon-nagyon nehezen formálható, és akkor is csak saját elhatározásból.
Ha ennyi problémád van vele, miért mentél hozzá?
Szerencsés fickó, hogy így szereti a felesége...
Az én párom hasonló, bár másképp. Van egy jó alkalmazotti állása, amivel hülyére keresi magát. Munka után estig lövi a szörnyeket a tableten, amúgy k.rvára nem érdekli semmi. Egy szöget nem tud beverni a falba, de nem is nagyon töri magát. Még jogosítványa sincs. Hát gondolhatod, hogy nem ilyen partnert képzeltem el, de azért adtam egy esélyt magunknak. És láss csodát, még soha nem voltam ilyen boldog, mint most.
Korábban volt egy pasim, aki ennek pont az ellenkezője volt: több mindenben sikeres vállalkozó, nagyon okos, befolyásos, ambíciózus, autók, motorok, amit csak akarsz, de olyan boldogtalan voltam mellette, hogy 3 naponta bőgtem.
Az, hogy a férjed nem ambíciózus, az csak egy tulajdonság a sok közül. A többi milyen? Mennyiben felel meg az igényeidnek? Megbízható-e, jó apa-e, szeret-e titeket? Ezt leszámítva boldog vagy-e vele? Az összképet nézzed. Tökéletest nem fogsz találni, és biztosan neked is van neki nem tetsző tulajdságod.
Alapvetően nem fogod megváltoztatni, de szépen lassan tudod kicsit terelgetni.
Megnézheted, hogy mi kell ahhoz, hogy tovàbb tudjon lépni és időnként felvetheted neki (félévente, negyedévente), aztán egyszer hátha rábólint pl. az egyetemre.
Vagy kitűzhettek célokat. Pl. az én férjem is akkor ment el dolgozni (előtte phd-zott), mikor látta, hogy nem tudunk lakást venni, addig hiába mondtam neki. Utána elég gyorsan, egy hónapon belül talált állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!