Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha úgy éreznétek hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy éreznétek hogy a férjetek nem elég sikeres, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Egyre többször zavar hogy a férjem nem vitte túl sokra: abbahagyta az egyetemet pedig a szülei fizették neki. Akart vállalkozást indítani de aztán inkább beérte a biztonságosabb alkalmazotti léttel. Én most is tanulok, dolgozom a vállalkozásom elindításán, mer nem akarok mindig alkalmazott lenni. Zavar, hogy nem ambíciózus. Beszéltünk erről, de azt mondta hogy neki jó így. Mit tennétek? (6 éve vagyunk házasok, van egy 4 éves kislányunk.)

2021. ápr. 8. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Engem nem zavarna, de igaz, hogy én is többre tartom a családot, mint a karriert. Így a férjemet én beszéltem le, hogy egy duplaannyi fizetést igérő állást válasszon, egy olyan munkahelyen, ahol rongyá hajtják. Nekem sokkal fontosabb, hogy kiegyensúlyozotabb legyen az életünk.

Ha jó férj és jó apa azt meg kell becsülni. Van apja a gyerekeidnek! Van férjed aki szeret! Ezt mindet a hajadra kenhetnéd, ha soha nem látnád, mert a vállalkozók látástól vakulásig dolgoznak sokszor. Valakinek meg erre ment rá a házassága, és sokra mentek a férj 1,5 milliójával, ha az soha nem volt otthon, és már nem tudott kedves se lenni a feleségéhez. Maradt a válás és kb. 50 ezer gyerektartás havonta.

2021. ápr. 8. 19:30
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Én ebben nem látok problémát. Szerintem unatkozol és ezért veszel észre ilyen piti problémákat. Ha valaki unatkozik és nem foglalja le magát vagy elkezd pletyizni, csalni, kritizálni a másikat. Ha nem tudod elfogadni a párod hagyd el.
2021. ápr. 8. 19:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Hagyd ott.
2021. ápr. 8. 19:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem jó emberhez mentél hozzá
2021. ápr. 8. 19:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy család centrikus. Ha te vállalkozást akarsz elindítani, az sok idő és energia az elején, na akkor jó, ha valakire rábízhatod a gyereked, meg a házat. Pont a férjedre. Szóval inkább örülj ennek.
2021. ápr. 8. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem zavarna.
2021. ápr. 8. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!