Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi aki pénzt nem fogja meg, megváltoztatható?
Van főállása ami átlagosan fizet, de komolyan foglalkozik videózással hobbiból.
Havonta 2-3 megkeresést mond vissza, esküvői, céges stb. embereknek akik szívesen csináltatnának vele videót, mert látják a hobbi videós munkáit.
Ez a 2-3 havi videó ahogy néztem a videós árakat még legrosszabb esetben is havi 150.000 Ft plusz lenne neki.
Az a mániája, hogy ő "nem akarja más emberek kreatív ötleteit megvalósítani", még ha fizetnek érte sem! "Csinálják meg maguknak!"
Mert neki ez unalmas. De ennyi pénzt otthagyni????
Rossz fogalmat írtál, itt nem pénz megfogási probléma van, hanem pénz keresési (megfognia már meglevő megkeresett pénzt lehet).
Az elv az elv. Neki ez, amit leirtál. Nem adja el a tehetségét, vagy egyáltalán azt, amut szeret.
Te sem mennél el mondjuk wc-s néninek, pedig otthon napi kétszer körbenyalod a wc-t, mert szereted, ha tiszta és itt még pénzt is kapnál érte.
# 3
Az a (szerintem eléggé utópisztikus) célja hogy majd azokkal a filmekkel akar pénzt keresni amiket hobbiból készít. Ezt nem igazán értem hogyan szeretné megvalósítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!