Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha önállótlan fejreesett nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha önállótlan fejreesett nő vagyok akit mai napig a szülei támogatnak pluszba es pont egy önállo sikeres ffivel járok aki semmit nem segít, akkor nem illunk össze?

Figyelt kérdés

Abszolut nincs mellette biztonságérzetem.(van saját háza stb) es biztonságérzetet alapelve hogy egy nőnek se akar soha nyújtani legyen önállo egy nő, válás esetén is menjen a tobb gyerekkel is és éljen meg, ne tőle függjön.

Fiktív pelda: ha nem lenne kajára se pénzem, tiszta égő lenne tőle kölcsönkérni, hogy ennyire fejreesett nőt látna bennem.

Szóval bajban ezer biztos hogy csak így számíthatnék rá hogy mellette ez nekem keményen megalázó lenne es max kölcsön szinten.

Mig ellenben egy más tipusu sraccal egyutt fejlodnénk haladnánk, összetehetnénk a megtakarításainkat közös kia fészekre, alakitgathatnánk a közös kis életunket, tudnam azt hogy gyerekkel se hagyna el, egyedul a sz.rban.

Szoval a mostani párommal minden szep es jo csak ebbe belegondolva amugy marhára semmi nem szép és jo. Nem haladok nem fejlodok vele semerre eleve, nem tamogat nem segít es keres ca havi 1 millát, 50 millás kocsit akar venni, meg stb

Es el akar vinni a családhoz bemutatni...hát en meg nagyon nem akarok menni..

Jol látom hogy halott ügy es inkabb lépjek ki?

#nem társ a párom az életemben
2021. nov. 2. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 A kérdező kommentje:

Te vagy a hülye.

Koszi a gyk segitséget.

Soha tobbet.

2021. nov. 2. 16:26
 52/83 anonim ***** válasza:
79%
A multkor is megigerted nekunk , hogy soha tobbet nem kinzol minket! Persze , nem tartottad be! Most meg mindenki mas hulye!
2021. nov. 2. 16:29
 53/83 A kérdező kommentje:

Aha multkor.

Előtte teljesen más kapcsolatom volt. Ill csak más volt.

Ilyen önző egocentrikus még nem.

2021. nov. 2. 16:33
 54/83 anonim ***** válasza:
33%

De attol nen onzo valaki , hogy elvarja , hogy a masikne csupasz fenekkel jojjon egy kapcsolatba!????

Miert kotelessege neki a te tamaszodnak lenni, ha te semmit nem tudsz nyujtani????!!!!

2021. nov. 2. 16:43
 55/83 A kérdező kommentje:

54 nem erted.

Alap szted egy hazassagba 2 külön ingatlan 2 külön élet?

Normal esetben a párok eljönnek otthonrol összeteszik amilyük van es csinálnak egy közös fészket aztán család. Kezdetben esetleg alberletben.

De nézzuk ezt külön.

Apránként nyögvenyelve összeraknék évek alatt egyedül albérletben egy lakásra, aztán fizetném a hitelt.

Lenne saját lakásom.

Ellenben ha én egy ffibe pakolok meg a gyerekeibe, (azaz nem egocentrikusan élek, de a másik igen), minden pénzem oda fog menni es mehetek válásnál kvázi az utcára. Es egyedülállo öregedő anyaként beállhatok a klubba.

De eddig még el se kell menni gondolatban.

Nekem már az önmagában kiveri a biztosítékot, hogy a legapróbb dolgokban sem számíthatok a saját páromra. Egy szomszéd vagy egy idegen, hamarabb segít bármiben mint ő. De még úgyis, hogy meg se kérem.

Alapvetően egy kapcsolatban összeadódnak az energiák és ketten messzebre jutnak el mint külön külön. Csapatmunka együttműködés stb. Mind vmit?

De ahol csak önzőség van es egyéni "sport", meg gesztenyekaparás mindig csak saját magukra gondolva stb az mi? Azok minek élnek akár együtt?

Plusz egy nő borzalom nagyot kockáztat sztem.

Minden más párommal egyutt haladtunk előre az életben!! Ennyit arról, hogy en mit nyújtok. Exeim épültek fejlodtek tőlem. Exem miattam ment külföldre,(én akartam kimenni neki jo munkája volt de mondta en maradjak itthon a majdani gyerek miatt, legyen itthoni bejelentett állásom)es millioi lettek. Masiknak en találtam munkát. Harmadiknak én szedtem ossze melyik fosulira hany ponttal jutna be es én biztattam tanulásra. Mert tanulni sem akart. Azóta megvan a diplomaja Stb.

Miert nekem kell itt barkit arrol győzkodni, mit tesznek a felek egy kapcsolatba?? A párom semmit. Es szandekosan semmit. Csak magának mindent.

Mit nem lehet ezen érteni hol a problémám?

2021. nov. 2. 17:02
 56/83 A kérdező kommentje:

54 ja éy a haztartesbelikről meg pláne ne is beszéljunk akkor. Hát hogy képzelik azt?

Hogyhogy nem dobja ki a férjuk a p.csába?. Elvégre mit tesz? Csak főz meg gyereket nevel. Kvázi semmit? Egy nagy nullák azok a nők? A parjuk hogyhogy szereti es vele él??

Minden kapcsolat más.

Nem egy random nőt kell a gyk n bombázni aki tart a saját párjátol.

2021. nov. 2. 17:05
 57/83 anonim ***** válasza:
95%

a gondolkozásod rendben lenne, ha 18 éves vagy és 20 éves barátoddal tervezed most nyáron a házasságot

azaz: ha olyan korban vagy, amikor normális, hogy még nincs saját vagyonod. Ilyenkor lehet együttesen gyarapodni.

Viszont te ennél jóval idősebbnek tűnsz, szüleid pénzén élsz, nincs semmi vagyonod, de azt szeretnéd, hogy valaki karoljon fel és adja mindezt meg neked.

2021. nov. 2. 17:07
 58/83 anonim ***** válasza:
70%
Nah en feladtam! A kerdeseidet mar megvalaszoltam mielott feltetted volna oket! Joccakat!
2021. nov. 2. 17:10
 59/83 A kérdező kommentje:

A szuleim segitenek.nem a nyakukon elek.

Más meg a parjával él az alberletben es ketten fizetik!

En is feladtam

2021. nov. 2. 17:14
 60/83 anonim ***** válasza:

Kerdezo , annak az embernek, akivel te keszulsz csaladot alapitani , ezek az elvarasai(ami ma mar nem szokatlan, foleg a korodban).

Nem arul zsakbamacskat! Nem atver! Dontsd el , hogy akarsz e igy csaladot vele! O neki nem kotelessege lejebb adbi az igenyeibol/ elvarasaibol, ahogy neked sem!

2021. nov. 2. 17:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!