Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha önállótlan fejreesett nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha önállótlan fejreesett nő vagyok akit mai napig a szülei támogatnak pluszba es pont egy önállo sikeres ffivel járok aki semmit nem segít, akkor nem illunk össze?

Figyelt kérdés

Abszolut nincs mellette biztonságérzetem.(van saját háza stb) es biztonságérzetet alapelve hogy egy nőnek se akar soha nyújtani legyen önállo egy nő, válás esetén is menjen a tobb gyerekkel is és éljen meg, ne tőle függjön.

Fiktív pelda: ha nem lenne kajára se pénzem, tiszta égő lenne tőle kölcsönkérni, hogy ennyire fejreesett nőt látna bennem.

Szóval bajban ezer biztos hogy csak így számíthatnék rá hogy mellette ez nekem keményen megalázó lenne es max kölcsön szinten.

Mig ellenben egy más tipusu sraccal egyutt fejlodnénk haladnánk, összetehetnénk a megtakarításainkat közös kia fészekre, alakitgathatnánk a közös kis életunket, tudnam azt hogy gyerekkel se hagyna el, egyedul a sz.rban.

Szoval a mostani párommal minden szep es jo csak ebbe belegondolva amugy marhára semmi nem szép és jo. Nem haladok nem fejlodok vele semerre eleve, nem tamogat nem segít es keres ca havi 1 millát, 50 millás kocsit akar venni, meg stb

Es el akar vinni a családhoz bemutatni...hát en meg nagyon nem akarok menni..

Jol látom hogy halott ügy es inkabb lépjek ki?

#nem társ a párom az életemben
2021. nov. 2. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
100%
De miben nem támogat? Miért nem tudsz mellette fejlődni? Szerintem nem kellene összekeverni a dolgokat. Nem árt, ha egyik fél sem életképtelen a másik nélkül. Úgy gondolom, hogy a párkapcsolat mellett mindenkinek legyen saját élete, tehát ne a párkapcsolat legyen a végső cél. Nálunk pl kitaláltam, hogy kell egy MSC diploma, a férjemmel közöltem és nem engedélyt kértem, hogy mehetek-e. Támogatott mindenben, a gyerekkel kapcsolatos teendőkből sokat átvállalt, hogy tudjam csinálni, amit akarok. Később ő talált ki valamit, és én támogattam mindenben.
2021. nov. 2. 09:38
 12/83 A kérdező kommentje:

Pelda egy masik sraccal (ha lenne de nincs) sztem 1 éven belul már kozos házunk lenne es gyereken agyalhatnánk stb.

Exem pl nekem adta volna az utolsóit is en meg neki ha csak nálam van pénz éppen. A mostani meg nem közös eletre hanem inkább magának való.

A mostanival semmilyem kilatast nem látok.

2021. nov. 2. 09:51
 13/83 anonim ***** válasza:
80%
Miért gondolsz így a barátodról? Csak szexkapcsolatban vagytok? Hogyha nem szexkapcsolat, akkor mi ez az egész, ami köztetek van, miért vagy vele? Nem nevezném párkapcsolatnak, amiben nincs meg a tisztelet és másiknak a segítése, támogatása.
2021. nov. 2. 09:54
 14/83 A kérdező kommentje:

De nem is ez erdekel.

Tegyuk fel full gazdag vagyok.

Ilyennel kéne családban gondolkodni akire amugy nem is szamithatnál?

2021. nov. 2. 09:54
 15/83 A kérdező kommentje:

13# beszelhetunk általánosan is ahogy irtam is.

Egyetlen nőnek a feleségének, a gyerekei anyjának SE akar biztonságerzést nyújtani. Ne fuggjon tőle senki válás esetén hagyják őt békén a nő tartsa el a gyereket stb.

Ne legyen semmi közös.

2021. nov. 2. 09:56
 16/83 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen igaza van. Legyen önálló egzisztenciád, ne csüngj máson és ne legyél másnak kiszolgáltatva.

"Mig ellenben egy más tipusu sraccal egyutt fejlodnénk haladnánk, összetehetnénk a megtakarításainkat "

mégis milyen megtakarítást, amikor a szüleid pénzén élsz?

2021. nov. 2. 09:58
 17/83 A kérdező kommentje:

A nő mindig legyen önállo oldjon meg magának mindent. Stb

Oke vannak ilyenek. Én meg pont nem. Pont ellenkezoleg.

2021. nov. 2. 09:58
 18/83 anonim ***** válasza:
85%
Ő 1 millát keres, te mennyit? Milyen segítségre gondolsz? Ő vegyen házat, mert megteheti és az legyen a tied is? Azt akarod,hogy pénzeljen?
2021. nov. 2. 09:59
 19/83 A kérdező kommentje:

16 de neked kene olyan ember aki csak azert van veled mert pénzed van es önallo vag , es nem kell szamitanod a masikra? Kulonben bajban meg csak "beintene",hogy oldd meg kitartást. Es ennyi?

Itt errol van szo. Értést kérek.

2021. nov. 2. 10:00
 20/83 A kérdező kommentje:

18

Volt már gazdag exem. Ő ezt ugy akarta megoldani hogy van a saját ingatlana de vennénk kozosen egyet es abban élnénk a sajtját kiadná stb, HOGY ne érezzem magam nála vendégnek, kiszolgáltatva, hanem otthon érezzem magam, es ne szívjak az miatt, hogy nem olyan társam van aki velem rakná össze az övét es lenne kozos ingatlanunk. Es egynerangúként tudunk élni. Es gyerekkel sem az lenne hogy húzzak egy alberletbe.

2021. nov. 2. 10:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!