Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a párom kisebbsegi komplexusával? A rokona és a noje szebb gazdagabb meg minden, es kissé féltékeny rájuk es rám akarja vetíteni
Én megértem mondjuk egészséges szinten valahol a versengés motiválo is, es jo érzés is sikeres emberekkel lenni beszélgetni egy kisebb szeletet megismerni az életukbol otleteikbol gondolkodasukbol stb.
Csak epp a párom kicait túlspilázza bezzeg a nőjének lakasa is van műcsecse is lesz stb nekem (a párja)meg ugye mindez nincs.
Próbálnám felnőtt módjàra kezelni, hogy éreztessem vele azt hogy ne essen már tul a ló oldalára, nem lesz ő kevesebb mások sikereitol, és én sem leszek kevesebb mások műcsöcseitől :)
Csak ezt valahogy ugye intelligensen diplomatikusan hogyan értethetném meg vele?
Bocsánat ha kicsit összeszedetlenul irtam le csak mást is csináltam közben.
Szoval a párom most abban van benne hogy "a szomszed kertje/nője szebb", csak epp a rokonairol van szo.
És puffog es engem probálna irritálni azzal hogy bezzeg annak a nőnek lakása is van meg műmelle, azaz azt kéne érezzem, hogy ő a sztár?
Ebből ki szeretném józanítani, hogy térjen már észhez..
Tudom, tudom a gyk szerint mindig szakítani kell. Csak epp a kovetkzeo es kövi srác sem százas..ilyen nem létezik.
Es most játsza az ártatlant mintha ezt csak én láttam volna bele..:D
Sok másban überell más pasikat viszont ne a szakitason vetyengjunk legyszi gondolom van valakinek vmi kreativ otlete erre esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!