Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a párom kisebbsegi komplexusával? A rokona és a noje szebb gazdagabb meg minden, es kissé féltékeny rájuk es rám akarja vetíteni
Én megértem mondjuk egészséges szinten valahol a versengés motiválo is, es jo érzés is sikeres emberekkel lenni beszélgetni egy kisebb szeletet megismerni az életukbol otleteikbol gondolkodasukbol stb.
Csak epp a párom kicait túlspilázza bezzeg a nőjének lakasa is van műcsecse is lesz stb nekem (a párja)meg ugye mindez nincs.
Próbálnám felnőtt módjàra kezelni, hogy éreztessem vele azt hogy ne essen már tul a ló oldalára, nem lesz ő kevesebb mások sikereitol, és én sem leszek kevesebb mások műcsöcseitől :)
Csak ezt valahogy ugye intelligensen diplomatikusan hogyan értethetném meg vele?
Akkor is benne van a hiba, ezt te nem tudod megoldani. Ez így nem normális. Féltékeny, birtokló, de mégis másokat néz, hogy ő milyen jó stb.
Nem érzed, hogy ez így nem teljesen normális hozzáállás?
Valojában fel is nezek rá.
Amirol szo van az csak szelet belőle igazábol.
Egy felnőtt ember egy másik felnőtt embert NEM TILTHAT EL semmitől, és senkitől.
Mióta vagytok együtt?
Elengedem a dolgot inkabb. Egyelore nincs megoldas a fentire.
Mindenkinel vannak szebbek jobbak.(a plasztik noknel is vagy kinek mi tetszik) Ez felszinesség ezen fennakadni. Ezt vagy erti vagy nem. Egyelore amig nekem nincs belole bajom (pl.onbecsules ronlas vagy akarmi)addig ugy elnézem.
Ha védeni kell viszont magamat akkor azt meg tuzon vizen átviszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!