Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban jóval szebb és jobban néz ki a nő mint a férfi, akkor ott mindig a pénz van a háttérben és pénz miatt van a nő a férfival?
Bár nálunk én vagyok a nő, a párom mindig azt mondja, hogy mi vagyunk a szép és a szörnyeteg, mert szerinte én sokkal jobban nézek ki. Nálunk mindketten jól keresünk és szívből szeretjük egymást.
Szerintem felesleges általánosítani, nincs olyan dolog a világon, ami a Földön az összes emberre jellemző lenne. Különbözőek vagyunk és bár sok embert hajt a pénz, nem mindenki pénzéhes, akinek kellemes a külseje.
1. A nőnek kevés az önbizalma, nem tudja hogy lennének jobb lehetőségei is.
2. Ízlésficama van.
Az egyik a pénz lehet, de a másik ugyanígy, hogy a pasinak annyira tökös, magabiztos, jó dumás, vicces, férfias személyisége van, hogy az nagyon bejön a nőnek. Most ne csak kifejezetten a macsó nőcsábászra gondoljatok, mert én sem csak erre gondolok.
Szóval kérdező még a személyiség is bejátszhat, de ezt ne úgy értsd, hogy mennyire vagy jó/rendes/normális ember, hanem hogy mennyire van a nőknek vonzó személyiséged, mert a kettő nem függ össze.
"Az egyik a pénz lehet, de a másik ugyanígy, hogy a pasinak annyira tökös, magabiztos, jó dumás, vicces, férfias személyisége van, hogy az nagyon bejön a nőnek."
És a nagyon kedves, visszafogott, humoros, nagyon intelligens férfi akivel nagyon jól lehet beszélgetni komoly témákról... egy ilyen pasi?
#5 Hagyd már ezt a "tökös, magabiztos, jó dumás, vicces, férfias személyiséget".
Nem egy ilyen srácot ismerek, van is sokszor nőjük, de csak olyan aki velük egy kategória.
Mikor jobb nőknél próbálkoznak, simán lerázzák őket.
7. Ott volt egy mondattal később, hogy ne a macsó nőcsábászra gondoljatok. Sok nő aki ilyen férfival van, nem így írná le a párját, hanem hogy aki "normális".
Egyszerűen csak erős, férfias személyisége van a férfinak és ez átsugárzik az életmódján, kommunikációján, nem megjátssza magát, nem csak a csajozás viselkedik így, stb.
Olvass sok könyvet, lehetőleg szépirodalmat.
Kicsit táguljon a látóköröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!