Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csúnyának gondol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Kb egy hónapja megkérdeztem csak úgy aranyoskodva tőle csak egy rövidke jó válaszra várva, hogy valójában szépnek gondol-e engem. Amit mondott azt azóta nem tudom kiverni a fejemből. Kérdésem hallatán először közölte, hogy a többség nem gondolna szépnek, majd pedig Palvin Barbarához hasonlított perceken át, aki a testéből és a szépségéből él, hogy mégis mihez képest kéne megmondja, hogy szép vagyok-e vagy sem. Az is elhagyta a száját, hogy közepes lehetek csak. Azt mondta, hogy ne őt kérdezzem, hanem kérdezzek meg 30 embert és talán megtudhatom mennyire gondolnak annak. Majd mikor én ezeken kifakadtam, hogy mégis hogy a jó istenbe mondhat ilyen dolgokat a barátnőjének, és hogy van képe másokhoz hasonlítani, ráadásul pont Palvin Barbihoz akkor azt mondta nekem, hogy dehát ő nem mondta, hogy engem a személyes vélemenye szerint nem gondol szépnek, merthogy annak gondol, de a társadalom nem látna ideálisnak és szépnek. Ilyenkor erősen elkezdtem kattogni, hogy dehát ha ő szíve szerint szépnek gondol, akkor hogy juthat az eszébe egyből, hogy a többség szerint nem lennék az és hogy közepes vagyok. Azóta nem igazán hoztam fel, de tegnap előjött belőlem. Mondtam neki, hogy egészen addig a pontig mennyire úgy gondoltam gyönyörűnek lát és hogy ezekkel a gondolatokkal mennyire lerombolta. Megintcsak irreálisan badarság válaszokat tolt le nekem, hogy gondoljak az anyukámra, őt is szépnek gondolom mert elfogult vagyok és az anyukám de a többség lehet csúnyának látná, plusz őt meg Jennifer Lopezhez hasonlította, merthogy ha hozzá nézem akkor valószínűleg nem szép. Azzal folytatta, hogy ő hogyan tudná megmondani, hogy az vagyok e vagy sem hiszen ő is elfogult lenne. Majd azt mondta, hogy már párszor megemlítette, hogy annak gondol. De én ezek után hogy én csak közepes vagyok, hogy másokhoz hasonlítgat és kijelentette, hogy a tarsadalom szerint nem lennék az mégis hogy gondolnám, hogy na ő aztán engem úgy lát gyönyörűnek ahogy vagyok. Ami lenne a normális, ha már együtt van velem. Én amikor megkérdeztem tőle, nyilván csak és kizárólag az ő véleménye érdekelt, nem a társadalom véleménye amit nyilván nem tudhatok én sem és ő sem, nyilván csak egy szerelmes válaszra vártam. Amit nem értek, hogyha én valakit szépnek látok, akkor nem gondolhatom emellett róla azt is, hogy mások szerint nem lenne szép mert számomra szép, számomra ideális, ezért ilyen eszembe sem jut. Csupán annyit kérek, hogy írjátok le a vélemenyeteket a hozzáállásáról, a gondolatairól, hogy mi járhatott a fejében, összességében az egészről, bármit ami eszetekbe jut. Hálásan köszönöm.

2021. márc. 22. 09:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
98%
Hogy szép vagy-e azt nem tudom, de hogy normális nem vagy ha ezek után nem rúgod ki páros lábbal, az biztos.
2021. márc. 22. 09:24
 2/27 anonim ***** válasza:
23%
A hozzáállása szar, de legalább őszinte volt. Egyébként meg nehogy azt hidd hogy minden ember 100%-ig tetszik a párjának. Ez egy spektrum inkább amiben van kompromisszum is.
2021. márc. 22. 09:26
 3/27 anonim ***** válasza:
98%

Érdekes felfogás olyan emberekhez hasonlítani téged, akiknek kb. az a munkájuk, hogy jól nézzenek ki. Ráadásul oldalakon keresztül magyarázni...

Biztos, hogy te ezzel a pasival akarod leélni az életedet?

2021. márc. 22. 09:27
 4/27 anonim ***** válasza:
91%
Már ne is haragudj, de ez egy bunkó fráter. Te kéne hogy a legszebb legyél számára az egész világon. Ennyi, ez téged nem szeret.
2021. márc. 22. 09:28
 5/27 anonim ***** válasza:
98%

Valahol mindkettőtöknek igaza van, csak meg kéne tanulni kommunikálni és közelíteni az álláspontokat. Pl szerintem az oké, hogy láthatom a páromat számomra szépnek, sőt a legszebbnek, de ettől még láthatom objektíven is, hogy a vonásai alapján mondjuk nem castingolnák hollywoodi szívtipró szerepre. Én meg tudom magamról, hogy közepes vagyok, mert kb reálisan látom magam, de azt is tudom (és elhiszem neki), hogy a párom szépnek lát.

Ugyanakkor ha a párom megkérdezi, hogy szépnek (vagy inkább helyesnek) látom-e, nem kezdem el fejtegetni, hogy az aktuális közizlés szerint meg Brad Pitthez vagy mittudoménkihez viszonyítva mennyire az vagy nem az, hanem rávágom, hogy igen és kész. És nem azért, mert nem őszinte a kapcsolatunk, hanem mert egyrészt nem vagyok suttyó, másrészt meg nyilván csak egy kis pozitív visszajelzésre van szüksége, hogy az én szememben helyes, nekem tetszik.

2021. márc. 22. 09:37
 6/27 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez jó nagy bunkóság volt! Nem tudom, annyi ember él a világon, én úgy vagyok vele hogy ha nem lehetek a páromnak a legszebb, akkor kinek legyek? Persze más ha a pasi egy Adonisz akkor látom én is, hogy nem biztos, hogy egy szinten vagyunk. Ennek ellenére ha szerelmes belém akkor úgyis a legszebbnek gondol. Az én párom pl objektíven kicsit vékony és nem "elég" magas, de ezeket is ki kell agyalnom mert még ha eszembe is jut, hogy "hú most picit felszedett pocakra" akkor utána jön a gondolat hogy "és még mindig tökéletesen szexi". Én sem vagyok tökéletes, speciel husisnak látom magam (20 a BMI-m), és tudom hogy ha nem lenne szerelmes azt mondhatná, hogy igen drágám sok a háj a derekadon. De ahogy a legjobb barátnődnek sem mondod meg hogy felszedett, ameddig nem egészségtelen, és jól érzi magát, addig a párodnak miért ŕombolnád az önbizalmát? Én úgy gondolom hogy aki ápolt az már "szép", és egy jó személyiséggel sokszor kapósabb mint egy Palvin Barbi testű bunkó.
2021. márc. 22. 09:43
 7/27 anonim ***** válasza:
30%

hazhoz mentel a pofonert, de az teny, hogy a pasid EQ-ja sem a legmagasabb, ha nem vagta le, hogy nem ilyen valaszra varsz, de legalabb oszinte.

sosem ertettem, amikor lanyok ilyen ostoba mod kerdezgetik a pasijukat, hogy ‘ugye szep vagyok, cicaa?!’, amikor nyilvanvalo, hogy a legtobb objektiv szemmel kozepszeru, tehat eleve a pasi kelepcebe van csalva ezzel a kerdessel, mert az ures igenezesen meg bologatoson kivul mas valaszt ugysem adhat. butasag a kerdes es szanalmas, ha valaki ebbol akar onbizalmat meriteni. hat most megkaptad, persze a pasid is eleg nagy taplo, de te sem vagy egy nagy esz ezek szerint. gondolom, azert te is erzed, hogy kulsore se vagy nagy szam, szoval ezert kerdezgetted, o meg nem tudott ertelmesen reagalni, mert alacsony az erzelmi intelligenciaja. autistak szoktak ilyen jellegu valaszt adni amugy.

2021. márc. 22. 09:43
 8/27 anonim ***** válasza:
94%

Úgy b@sznám ki, mint macskát. Ilyen egy tetvet, aki azt mondja, hogy max közepes lehetsz.

Hát ki mellett érezze az ember magát gyönyörűnek, ha a szerelme is ekkora suttyó?

Nem házhoz ment a pofonért, hanem kedvessègre vágyott, és joggal számíthatott bókra, máskülönben minek lennének együtt?

Nem azt kérdezte, hogy ugye ő a legszebb a világon, hanem, hogy a srác szépnek tartja-e. Ez nem kompromisszum kérdése. Egyszerűen akit nem tartasz szèpnek/helyesnek, azzal nem vagy együtt.

Kérdező:megérdemelsz egy olyan srácot, aki odavan érted.

2021. márc. 22. 09:51
 9/27 anonim ***** válasza:
91%

Meg mi az, hogy legalább őszinte???

Akkor lehet sarkon fordulni, és mást keresni, ha ez az őszinte véleménye.

2021. márc. 22. 09:52
 10/27 anonim ***** válasza:
93%
Aki engem valóban szeretett, az gyönyörűnek látott, és akit én igazán szeretek azt én is a legszebbnek látom....
2021. márc. 22. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!