Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csúnyának gondol?
Érdekes felfogás olyan emberekhez hasonlítani téged, akiknek kb. az a munkájuk, hogy jól nézzenek ki. Ráadásul oldalakon keresztül magyarázni...
Biztos, hogy te ezzel a pasival akarod leélni az életedet?
Valahol mindkettőtöknek igaza van, csak meg kéne tanulni kommunikálni és közelíteni az álláspontokat. Pl szerintem az oké, hogy láthatom a páromat számomra szépnek, sőt a legszebbnek, de ettől még láthatom objektíven is, hogy a vonásai alapján mondjuk nem castingolnák hollywoodi szívtipró szerepre. Én meg tudom magamról, hogy közepes vagyok, mert kb reálisan látom magam, de azt is tudom (és elhiszem neki), hogy a párom szépnek lát.
Ugyanakkor ha a párom megkérdezi, hogy szépnek (vagy inkább helyesnek) látom-e, nem kezdem el fejtegetni, hogy az aktuális közizlés szerint meg Brad Pitthez vagy mittudoménkihez viszonyítva mennyire az vagy nem az, hanem rávágom, hogy igen és kész. És nem azért, mert nem őszinte a kapcsolatunk, hanem mert egyrészt nem vagyok suttyó, másrészt meg nyilván csak egy kis pozitív visszajelzésre van szüksége, hogy az én szememben helyes, nekem tetszik.
hazhoz mentel a pofonert, de az teny, hogy a pasid EQ-ja sem a legmagasabb, ha nem vagta le, hogy nem ilyen valaszra varsz, de legalabb oszinte.
sosem ertettem, amikor lanyok ilyen ostoba mod kerdezgetik a pasijukat, hogy ‘ugye szep vagyok, cicaa?!’, amikor nyilvanvalo, hogy a legtobb objektiv szemmel kozepszeru, tehat eleve a pasi kelepcebe van csalva ezzel a kerdessel, mert az ures igenezesen meg bologatoson kivul mas valaszt ugysem adhat. butasag a kerdes es szanalmas, ha valaki ebbol akar onbizalmat meriteni. hat most megkaptad, persze a pasid is eleg nagy taplo, de te sem vagy egy nagy esz ezek szerint. gondolom, azert te is erzed, hogy kulsore se vagy nagy szam, szoval ezert kerdezgetted, o meg nem tudott ertelmesen reagalni, mert alacsony az erzelmi intelligenciaja. autistak szoktak ilyen jellegu valaszt adni amugy.
Úgy b@sznám ki, mint macskát. Ilyen egy tetvet, aki azt mondja, hogy max közepes lehetsz.
Hát ki mellett érezze az ember magát gyönyörűnek, ha a szerelme is ekkora suttyó?
Nem házhoz ment a pofonért, hanem kedvessègre vágyott, és joggal számíthatott bókra, máskülönben minek lennének együtt?
Nem azt kérdezte, hogy ugye ő a legszebb a világon, hanem, hogy a srác szépnek tartja-e. Ez nem kompromisszum kérdése. Egyszerűen akit nem tartasz szèpnek/helyesnek, azzal nem vagy együtt.
Kérdező:megérdemelsz egy olyan srácot, aki odavan érted.
Meg mi az, hogy legalább őszinte???
Akkor lehet sarkon fordulni, és mást keresni, ha ez az őszinte véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!