Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csúnyának gondol?
Velem volt ilyen (N). Tőlem a barátom kérdezte meg, de ő azt, hogy jóképű pasinak számít e. Szóval ő alapból objektívan kérdezte.
Én őszinte ember vagyok.
Elmoldtam neki, hogy számomra nagyon jóképű, de objektívan nem igazán. (Ilyen kéretlen visszakelzéseket kaptam az ismerőseimtől, hogy milyen csúnya barátom van, ezt persze így külön nem mondtam el)
Szóval igen, objektívan nem volt egy nagy durranás, de nekem személyesen nagyon tetszett, nagyon jó pasi volt, és nagyon jóképűnek láttam, tetszett az arc.
De hát basszus, objektívan kérdezte, nem fogok füllenteni.
De hát te ugye nem így kérdezted.
Egyben biztos lehetsz. A faszid egy lelkiismeretesen őszinte srác, ez egy nagyon jó dolog. Pontosíts akkor, hogy szerinte szép vagy e.
Ha leszopsz számomra te leszel a legszebb...
- Drágám , ugye van bennem vakami szép?
- Van, de mindjárt kihúzom.
Nem tudom ti mi alapján ismerkedtek, de a párom maximálisan tetszik nekem és oda vagyok, ha ránézek neki én vagyok az álomnő külsőre, nyilván azt látta meg először, nem a személyiségem.. A többi már plussz ha az is stimmel!
Ennél lejjebb sosem adnám.
Különben jönne a más nők után csorgatja a nyalat, másra vagyakozik, otthon meg várja az "asszony" :)
Nekem az exemre mindenki azt mondta,hogy csúnya de mikor vele voltam a vilag legszebb pasijanak láttam,utólag kicsit más a helyzet,de mikor szerelmes voltam belé nem így volt.
Ha a párkapcsolat idején így beszél szerintem ez nem egy jó kapcsolat 😃
Én tuti dobnam ha ilyeneket mondana nekem.
Csajszi,első a self love,ne hagyd,hogy bárki lerombolja az önbizalmad ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!