Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magukat csúnyának valló nők,mégis mit akarnak az élettől ?
Sokszor hallom,vagy olvasom,h jaj nekem nem lehet snekim mert ronda vagyok,vagy sose csokoloztam meg mert nem kellek senkinek sem,vagy jaj!csak szexre kellettem,hol vannak a rendes pasik akik nem a kulsot nezik? stb.
Oke.En itt vagyok! Probalkoztam egynel,kettonel...tobbnel.De egyszeruen nem lehet veluk ismerkedni.
Van amelyik vissza se ir( mondjuk:szia van kedved beszelgetni? semmi valasz!).A kedvencem aki meg egy email cim megadasatol is tart mert idegen vagyok...basszus -_- Kepet magukrol ne is varjon az ember mert nem kuldenek.Nem lenyeg en kuldok ha akarjak.Mar tul vagyok azon,h hogy nezek ki :D ja es tehetik a napisza.ra is a kepem...lesza.om!.
Van olyan akivel napokig beszelgetek de meg ott tartunk,h a nevet se arulja el...Akkor,h akarsz ismerkedni basszus? igy ? ne ird ki akkor,h nem kellesz senkinek,mert igenis kellesz de te utasitod vissza!!
-A masik kedvencem,h a rondasag melle tarsul betegseg is.Errol o nem tehet de a szar emberi JELLEMROL TEHET!.Ugyanis nem egy ilyen lany hagyta,h dicserjem,h nem gond a betegsege meg stb de ha en mondtam,h van valami gondom,mar akkor beszologatnak meg ilyenek.Az ilyennel ki akar kapcsolatot ? te nyald a feneket de o leszar teged!
Van olyan akit konkretan le rondaztak a szemebe,meg bantottak fizikailag is.Na nallok meg ertem ne,h nincs minden rendben.Nem gond ha kicsit ovatosak...De a legtobbszor tul toljak!.
Az is a kedvencem amikor sir valaki,h senkinek sem kell de ha ismerkedne vele valaki es mondjuk 70 kilometerre lakik...hat az kicsit sok...csak baratkozzunk jo ? baratkozzunk ha ennyi udvarlo akad meg ugyis-_-
Gyengebbek kedveert : Nem nem szexre megyek
Es nem,nem en vagyok a herceg feher lovon,de en meghalgatlak es meg akarlak ismerni.De ha jobbak voltak azok akik bantottak,akkor...viszlat.
Magamról:Nem vagyok egy Brad Pitt csak atlagos.Tobben mondtak.
Van lakasom.Folyamatosan van munkam es felretett penzem.Nem alkoholizalok.Es en nem mondanam soha egy lanyra,h csunya.Mert minden noben van szepseg.Ha egy atlagos pasi nem jo akkor vagy almodozzatok tovabb,vagy nem tudom.
Szeretnem amugy ebbol ki gyogyitani az ilyen noket,de ez lehetetlen.Sokan lerondazzak magukat mert tonkre tettek az onbecsulesuket...es ez szomoru!
Na szoval,ha rondanak erzed magad es ismerkednel is akkor tegyel is erte es ne legy PASSZÍV kerlek!
Nem baj ha egy csaj csúnya, csak ne legyen elhízva.
Állítom nektek minden csúnya nő elkelne, ha nem lenne meghízva, csinos teste lenne.
Én csak annyit akarok, hogy hagyjon mindenki békén. Nem akarok ismerkedni, nem akarok párkapcsolatot, gyerekem úgyse lehet soha, csak azt akarom, hogy láthatatlan legyek a férfiak számára.
Ne írjanak rám, ne szóljanak be az utcán, ne is nézzenek rám, hogy utána a másikat megbökdösve mutogassanak rám, hogy "nézd má' milyen ronda, hö-hö-hö".
Tényleg. Ennyi. Mert nem. Pont.
(Jelzem, hogy én sose írtam ki ezzel kapcsolatban kérdést, így erről bővebben nem tudok nyilatkozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!