Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan küzdjem le, azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan küzdjem le, azt hogy ne érezzem magam csúnyának mikor vele vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, velem jár, engem választott stb. Ennek persze borzasztóan örülök, de látom hogy a barátom nálam ezerszer szebb és csajosabb lányoknak lájkolt/ lájkol. Ezzel rossz szembesülni nagyon, mert nem vagyok az a végzet asszonya típus, sőt 22 évesen elnéztek már 14-nek :o ez ellen nem tudok mit tenni, vékony vagyok, alacsony, kicsi a mellem. Volt már kapcsolatom, az exemnek tudtam hogy "az esete" vagyok, viszont a mostani barátom gyönyörű lányokkal ismerős. Említettem neki, és azt mondta leáll kicsit a lájkolással. Ennek ellenére pl. meglátok egy szép lányt, 2-3 éves képet és látom hogy írt neki vagy belájkolta. Persze akkor nem voltunk együtt. Most kicsit elkeserít ez :( mi lesz ha rám un, hogy nem vagyok elég jó nő? :/ valahogy legyőzhetem ezt a félelmet és magabiztosabb tudnék lenni? Jó vele, de eszembe szokott jutni, hogy mi van ha közben a nagymellű, műszempillás, barna szolis csajok járnak a fejében? :(
2017. febr. 9. 17:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szoktasd le a lajkolasrol, mert szanalmas, mindkettotoket eget vele.
2017. febr. 9. 17:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Kezdem :D de a régi lájkokat mégse vonhatja vissza, az lehetetlen lenne kb
2017. febr. 9. 17:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas ez a mai fiatalság ezzel a lájkolgatással meg a fészbúk fászommal...
2017. febr. 9. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Azért nem teljesen.

Ha ő leáll, te is nyugodtabb leszel.

5/13 A kérdező kommentje:
Egyetértek :)
 6/13 A kérdező kommentje:
Mostanában nem lájkolt. (Tudomásom szerint nem sokat)
2017. febr. 9. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Fodagok csinált egy kamu profilt,és most azzal lajkol..zuglájkoló -.-' Most komolyan, mit zavar hogy kit vagy mit lájkol? Én pl fiú létemre ugyanúgy lájkolom Messi és Candice Swanepoel képeit is, egyikkel sem terveztem kapcsolatot ;)
2017. febr. 9. 17:58
 8/13 A kérdező kommentje:
lájkolja Messit tőlem éjjel-nappal :D de ne plázacicákat, akiknek kint van mindenük :O
2017. febr. 9. 18:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is egy kicsit túlreagálod :)
2017. febr. 9. 18:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem reagálod túl. Az ilyen pasiknak csak a külső számít. Egy normális férfi nem kommentel nyálcsorgatva, meg nem lájkolgat mindenféle csöcsös csajt, főleg akkor nem, ha barátnője van. Tapasztalat.
2017. febr. 9. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!