Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csúnyának gondol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Kb egy hónapja megkérdeztem csak úgy aranyoskodva tőle csak egy rövidke jó válaszra várva, hogy valójában szépnek gondol-e engem. Amit mondott azt azóta nem tudom kiverni a fejemből. Kérdésem hallatán először közölte, hogy a többség nem gondolna szépnek, majd pedig Palvin Barbarához hasonlított perceken át, aki a testéből és a szépségéből él, hogy mégis mihez képest kéne megmondja, hogy szép vagyok-e vagy sem. Az is elhagyta a száját, hogy közepes lehetek csak. Azt mondta, hogy ne őt kérdezzem, hanem kérdezzek meg 30 embert és talán megtudhatom mennyire gondolnak annak. Majd mikor én ezeken kifakadtam, hogy mégis hogy a jó istenbe mondhat ilyen dolgokat a barátnőjének, és hogy van képe másokhoz hasonlítani, ráadásul pont Palvin Barbihoz akkor azt mondta nekem, hogy dehát ő nem mondta, hogy engem a személyes vélemenye szerint nem gondol szépnek, merthogy annak gondol, de a társadalom nem látna ideálisnak és szépnek. Ilyenkor erősen elkezdtem kattogni, hogy dehát ha ő szíve szerint szépnek gondol, akkor hogy juthat az eszébe egyből, hogy a többség szerint nem lennék az és hogy közepes vagyok. Azóta nem igazán hoztam fel, de tegnap előjött belőlem. Mondtam neki, hogy egészen addig a pontig mennyire úgy gondoltam gyönyörűnek lát és hogy ezekkel a gondolatokkal mennyire lerombolta. Megintcsak irreálisan badarság válaszokat tolt le nekem, hogy gondoljak az anyukámra, őt is szépnek gondolom mert elfogult vagyok és az anyukám de a többség lehet csúnyának látná, plusz őt meg Jennifer Lopezhez hasonlította, merthogy ha hozzá nézem akkor valószínűleg nem szép. Azzal folytatta, hogy ő hogyan tudná megmondani, hogy az vagyok e vagy sem hiszen ő is elfogult lenne. Majd azt mondta, hogy már párszor megemlítette, hogy annak gondol. De én ezek után hogy én csak közepes vagyok, hogy másokhoz hasonlítgat és kijelentette, hogy a tarsadalom szerint nem lennék az mégis hogy gondolnám, hogy na ő aztán engem úgy lát gyönyörűnek ahogy vagyok. Ami lenne a normális, ha már együtt van velem. Én amikor megkérdeztem tőle, nyilván csak és kizárólag az ő véleménye érdekelt, nem a társadalom véleménye amit nyilván nem tudhatok én sem és ő sem, nyilván csak egy szerelmes válaszra vártam. Amit nem értek, hogyha én valakit szépnek látok, akkor nem gondolhatom emellett róla azt is, hogy mások szerint nem lenne szép mert számomra szép, számomra ideális, ezért ilyen eszembe sem jut. Csupán annyit kérek, hogy írjátok le a vélemenyeteket a hozzáállásáról, a gondolatairól, hogy mi járhatott a fejében, összességében az egészről, bármit ami eszetekbe jut. Hálásan köszönöm.

2021. márc. 22. 09:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
46%
Igen 11-es azért ❤️
2021. márc. 22. 16:14
 22/27 anonim ***** válasza:
84%

Bizonytalan hülyegyerek. Szerintem magát győzködte ezzel, hogy "vállalható" barátnője van, mert valójában nem szeret, csak egy magányos kissrác.

Ha nekem tetszik egy nő, akkor nyilván gyönyörű számomra és ki nem szarja le melyik random ember mit gondol róla a Földön.

Biztos, hogy ezt nem ott helyben találta ki, hanem győzködi magát máskor is, hogy neki egy "közepes" lány is megfelel, csak egyedül ne legyen.

Találhatnál magadnak olyan férfit, aki őszintén oda van érted és minimum a csodaszép jut eszébe rólad, ha valóban szerelmes és nem más emberek véleményével van elfoglalva. Ez az ember nem szerelmes beléd.

2021. márc. 22. 16:28
 23/27 anonim ***** válasza:
35%

Azért elég fura, hogy ilyeneket kérdezel a barátodtól, hogy ő szepnek gondol e. Nyilván igen, mert volt anno választási lehetősége, és teged valasztott. Ahogyan neked is. Te mit válaszoltál volna, ha Ő megkérdezi ugyanezt tőled. Erre nincs “jó” válasz szerintem. Különben is, minek kérdezel, ha a választ nem tudod elfogadni? Te annyiból vagy hibás, hogy ilyen hulyesegeket kerdezel, vagy ha ez valóban felmerült benned, ez az érzés, akkor nem így kellett volna lereagálni. Gondolkozz el soraimon.

Az viszont szerintem is durva, hogy Palvin Barbihoz hasonlított, ismerem Palvin Barbit, van alapszépsége, bár ez relatív, de azért nagy része smink, olyan Team áll mögötte, aki szinte tokeletes not csinál belole, úgyhogy ezt a hasonlatot nem értem.

2021. márc. 22. 16:59
 24/27 anonim ***** válasza:
42%

amugy minden racionalisan gondolkodo, ertelmes valaszolo le van pontozva, mert hemzsegnek itt a kozepszeru, szukre eger nok, akik kb csak azert vannak parkapcsolatban, hogy az onbizalomhianyukat javitgassak szerencsetlen pasival. attol meg, hogy ‘szerelmes’, vaknak es hulyenek nem kell lennie, nem abbol all a szerelem es a masik tamogatasa, hogy pincsikutya modjara bologatsz az elhizott, kalacskepu nodnek, hogy ‘igen, julcsa, te vagy legszebb no a vilagon’. ez primitiv emeberek primitiv szeretetnyelve.

mondom ezt nokent. ha a pasim ilyeneket kerdezgetne, hogy ugye o a leghelyesebb nekem a vilagon, kirohognem. nem azert, mert nem tartom helyesnek, egyszeruen az, hogy ilyen kerdeseket feltesz olyan szintu oatobasagra vall, amit en speciel nehezen tudok toleralni. de latom, egybites, csunyacska notarsaimnak erre van igenye :D

2021. márc. 22. 18:22
 25/27 anonim ***** válasza:
23%

Ahogy elnézem, itt valóban a normális válaszok vannak lepontozva.

Legyünk már tisztában magunkkal, a külső adottságainkkal. És azzal is, (amit egyébként máshol annyira, és jogosan, hangoztatnak) nem feltétlen a külső miatt választunk párt, hanem a bensője miatt. Szóval nem köteles a párunk a legszebbnek, leghelyesebbnek látni bennünket.

Ha azt akarjuk tőle hallani, hogy mennyire szépek vagyunk, akkor kérjük meg erre.

Ha meg a véleményére vagyunk kíváncsiak, akkor tudjuk már elfogadni azt is. Persze a véleményt, az objektív véleményt meg nem mindegy, hogy hogyan mondja el az a másik!

2021. márc. 22. 20:43
 26/27 anonim ***** válasza:
64%
Mekkora nyomorèk pasid van!
2021. márc. 23. 01:19
 27/27 anonim ***** válasza:
61%

Aki a nárcisztikus személyiségjegyet írta, az teljesen rossz úton jár. Ennek a srácnak valószínűleg 0 az EQ-ja.

Kérdező, szerintem magyarázd el neki, hogy azzal van gond, hogy nem a véleményét kérdezted. A csinos vagyok-e kérdésre is mindig azt mondjuk, hogy te vagy a legszebb, ahogy a hogy vagy kérdésre sem kezded el - egy-egy kivételes helyzetet leszámítva - ecsetelni, hogy kicsit émelyegsz, mert rosszat ettél, éhes vagy mert nem ettél, feltörte a lábadat a cipő vagy amúgy nehéz a táskád.

Lehet, hogyha csak a szavakat nézzük beleférne egy válasz, de a kérdés inkább arra vonatkozik, hogy történt-e esetleg veled a legutóbbi beszélgetés óta valami?

Szerintem ezért nem kell szakítani, de megértem, ha ezt teszed.

2021. márc. 23. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!