Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem a párommal van a baj?
Nagyjából egy hónapja azt érzem, hogy nem akarok kapcsolatot. Nem a párom miatt, hanem inkább miattam. A párommal semmi gond.
Én vagyok, aki túl sok időt akar egyedül tölteni, nem kívánja a szexet és nem akar közös programokat. Három éve vagyok vele, szeretem, tisztelem, kiállok mellette, de mintha sok lenne. Legszívesebben otthon lennék naphosszat, egyedül begubózva. Nem tudom miért van ez, de gyakran tör rám. Most vált tartóssá.
Az volna a kérdés, hogy létezik, hogy elfáradtam a kapcsolatban?
Köszönöm a válaszod!
Van sok "énidőm" és elég megértő. Ha megkérem, mindenben segít/támogat/enged. Nekem valahogy mégsem elég.
Pontosan így vagyok. De nálam már hónapok óta tart, talán már egy éve is. Hullámokban felerősödve meg kicsit elcsendesedve. Én sem csak férjem társaságát nem kívánom, de senkiét. Családot alig hívom, ha megcsörren a telefon, kelletlenül veszem fel, barátokat nem keresem. Sokszor nem csak jobban érzem magam itthon egyedül, de ha férjem itthon van, beszélgetni sincs kedvem vele. És nem érzem, hogy rossz kedvem lenne. Sőt! Nagyon jól vagyok, nagyon jól érzem magam a kis csendes egyedüllétemben. Jobb kedvem van mint mikor itthon van férjem. És tuti, hogy nem ellene szól a dolog.
Én sem tudom mi lehet ez, és meddig tart még. De már unom. Tudom, ez abszurdan hangzik, de valóban unom, hogy várom mikor megy már dolgozni férjem, meg azért én nagyon szerettem beszélgetni, barátokkal lenni, fecserészni, akár személyesen, akár csak telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!