Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagy baj hogy ha annyira rosszul érzem magam a párommal hogy folyamatosan feszült vagyok,gyomorgörcsöm van és be pánikolok?
Most őszintén, minek vagy egy olyannal aki ezt váltja ki belőled???
Tényleg érdekelne.
Még ha nehéz is megválnod tőle (múlt, szép emlékek, stb), tedd meg.
Hónapok óta gyászolom a régi szép időket, de legalább nincs 160-as pulzusom miatta...
Nekem egy férfi ismerősömmel volt konkrétan ugyanez, aki nagyon bejött nekem (viszonzatlanul). Mondjuk ez azóta is így van ha néha összefutok vele, egy picit enyhült csak.
De így utólag lehet jobb is, hogy nem lett belőle semmi. Még nem váltott ki belőlem senki ilyesmit ezelőtt, pedig azóta kapcsolatban is vagyok valakivel.
3as válaszoló van pénzem és tudnék is hova menni.
De nem tudom mi az amit vissza tart,talán a félelmeim és az hogy gátlásos vagyok és hogy nem akarok neki csalodást okozni.
#7, de nyilván vannak ennek előzményei. Ha ennyire magad elé helyezed, kicsit leépített az önértékelésedet, nem gondolod? Szóval olyan fél-zombivá tett. Valami önimádó, nárcisztkus?
Mi lesz ebből 2-5 év múlva?
Már itt se mersz majd kérdezni, névtelenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!