Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagy baj hogy ha annyira rosszul érzem magam a párommal hogy folyamatosan feszült vagyok,gyomorgörcsöm van és be pánikolok?
Figyelt kérdés
Persze ezeket ő nem tudja mert próbálom eltitkolni és tartani magam elötte.2021. febr. 24. 09:51
11/19 anonim válasza:
10.-nek.
A fajtája az, akik sajnáltatják magukat, és játsszák a mártírt, de nem lépnek, mert élvezik a sajnálatot.
12/19 anonim válasza:
A #9-es gondolom úgy értette, hogy sokkal könnyebb ide feljönni, kiírni egy ilyen kérdést és picsogni egy sort mint tenni ellene.
Nyilván semmi sem akadályozná meg benne, de gyáva hozzá és inkább szenved.
13/19 anonim válasza:
Engem nem zavar, a te életed. Számodra ez nagy probléma? Ha nem, akkor minden rendben.
14/19 anonim válasza:
Sztem teljesen normális dolog. Mit hisztizel?
15/19 anonim válasza:
Szerintem nagy baj, hogy olyasvalakivel vagy együtt akivel rosszul érzed magad, ráadásul átvered az érzéseiddel, rabolod az idejét.
16/19 anonim válasza:
Azt értem hogy nehéz megnyilni, de azt nem, hogy ha rajottel miért nem jelzed felé a problémát és próbáltok elmenni parterapiara. Nyilván kommunikációs gondotok van, amit meg kehetne oldani, ha keresnetek megoldást.
18/19 anonim válasza:
Kérdés,hogy meg akarod-e várni míg ténylegesen beteg leszel-e...
Bízz Magadban, képes vagy kilépni ebből és hosszútávon minden sokkal jobb lesz.
19/19 anonim válasza:
Baj bizony, nagyon nagy baj.
Ennél csak az volna nagyobb baj, ha benne maradjál!
Megleszel te nélküle, sőt!
Egy párkapcsolat nem azért van, hogy az ember szorongjon benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!