Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közöljem a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem a párommal hogy ne asszonynak becézgessen?

Figyelt kérdés

Lehet furcsa a kérdés, szóval 22 éves voltam mikor összejöttem a párommal, az elején még kedves becenevekkel ajándékozott meg, mint Kicsim, Életem stb.

Viszont az utóbbi időben(3eve vagyunk együtt) inkább asszonynak hív mindig,mindenhol. Itthon, a boltban, a barátai előtt, telefonba is úgy vagyok beírva és nagyon idegesít. Egyszer már említettem neki azt mondta ez tök jó becenév az apukája és így hívja az anyukáját. De basszus ők már 30 év házzaságon is túl vannak.

A gondom az, hogy nem tetszik ez a becenév sőt ez nem is becenév inkább olyan mint egy jelző. Hogy én vagyok az asszony aki dolgozik, főz, mos ,takarít megcsinál mindent. Még fiatal vagyok, ez a szót mikor meghallom mindig egy tanyaház jut eszembe, ahol a férfi a mezőn dolgozik, a nő meg 8 gyerekkel van otthon és otthon tesz vesz.

Mást is így hívnak ?

Már az ágyban is így hív ez annyira kiábrándító. Ugye a barátai között is ez a nevem, volt már mikor hallottam hogy megkérdezik tőle "Mi van az asszonnyal? "Az asszony megvan?"

Azok se hívnak már a nevemen. Aztán a párom csak 26 éves

2021. febr. 10. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Asszonyság?
2021. febr. 10. 13:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem is így hív, nem zavar.

"Egyszer már említettem neki azt mondta ez tök jó becenév az apukája és így hívja az anyukáját."

És annyiban is hagytad, ez a gond.

"Drágám! Nagyon szépen megkérlek, hogy ne hívj asszonynak! Anyukádnak lehet, hogy tetszett, de nekem nagyon nem. Zavar. Régen aranyos neveken hívtál, azokat nagyon szerettem, és jobban éreztették a szeretetedet."

Ha továbbra is így hív, közöld hogy erre te nem hallgatsz, és engedd is el a füled mellett, amíg máshogy nem szólít.

Ha a normális kérés nem működött, akkor megkérdezheted tőle, hogy ő mit szólna pl. a "kani" jelzőhöz (nekem személy szerint a hideg futkos a hátamon ettől a szótól)

2021. febr. 10. 13:45
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Nem valami újkeletű dolog ez a fiatalok körében... Emlékeim szerint, ez már 7-8 éve is divat volt nálunk a gimiben (15-18 éves korosztály). A fiatal srácok asszonyként utaltak a barátnőjükre, a kiscsajok meg uramnak hívták a pasijukat. Engem is mindegyik párom hívott viccesen "asszonynak" a haverjaik előtt. Néha én is mondtam rájuk, hogy "uram" vagy "emberem".

Ha ez téged zavar, szimplán csak mondd el neki. A párod biztosan megértő lesz, de a barátai nem biztos hogy leszoknak az "asszony megvan?" szintű kérdéseikről, mert mint mondtam, ez már elég régóta szavajárása a fiatal felnőtteknek is...

23/N

2021. febr. 10. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Figyelj má fater, ne híjjámá asszonynak. Hát így valahogy.
2021. febr. 10. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Jani, engem ez nagyon zavar, légy szíves ne hívj már asszonynak, nekem ez nagyon nem tetszik!"

Ha továbbra is köti az ebet a karóhoz, találj ki te is neki valami számára zavaró becenevet. Mondjuk faxfej vagy tahó vagy ilyesmi. Merthogy a te anyukád meg így hívta apukádat. Hátha észre tér.

2021. febr. 10. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálnék, amikor így szólít. A barátaira sem.
2021. febr. 10. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Az 5# valaszolóval értek egyet. Pontosan csináld úgy ahogy javasolta, garantáltan le fog szokni róla.
2021. febr. 10. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én párom is így hív a hátam mögött, és nem tudom vele megértetni, h ez engem idegesít. Pedig nagyon értelmes férfi, szeret és jó a kapcsolatunk.

Gondolom, élvezi, hogy ettől férfiasabbnak tűnik, úgy érzi, ő hordja a nadrágot, büszke, hogy komoly kapcsolatban van, hogy hűséges, hogy csak az övé vagyok, jófejnek gondolja magát tőle.

Teljesen megértelek, mert én is utálom, és kb. ez idegesít a legjobban a páromban, mégsem tudom leszoktatni róla. Már én is elkezdtem f*szfejnek becézni, de nem hatott. Kinevet, hogy milyen kis szabadságharcos vagyok.

2021. febr. 10. 18:02
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Ha zavar, akkor meg kell mondani. A reakciójából és viselkedéséből pedig pontosan tudni fogod, mennyire érdekli az, hogy te mit szeretnél és mennyire tiszteli a kéréseidet.
2021. febr. 10. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!