Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a párommal? Mindig mindent elfelejti és/vagy nem érdekli.
Szóval ha valamivel problémám van azt közlöm vele és megkérem, legyen szíves változtatni rajta. Ilyenkor fogadkozik hogy úgy lesz. Ez eddig rendben is van, de pár nap, 1-2 hét elteltével ugyanúgy folytatja tovább mint előtte. Aztán csodálkozik hogy miért kezdek egyre jobban elhidegülni tőle. Pedig csak ilyen alap dolgokról lenne szó hogy tartson viszonylagos rendet a lakásban, ne hagyja szét a cuccait, stb. Igazán nem nagy dolgokat kérek tőle, de ez a hozzáállása kezd komolyabb dolgok felé is átgyűrűzni.
Sikerülhet valahogy normálisan megbeszélni ezeket a dolgokat valahogy? F
A rendtartas szemelyiseg kerdese. A melankolikus tart rendet. A tobbi 3 tipus nem.
Az elfelejtes tulterheltseg miatt lehet meg.
Ha neked ennyire fontos a rend, hogy ezért kiszeretsz valakiből, akkor ezzel nem sok mindent lehet csinálni.
Az általam ismert és jól működő párkapcsolatok jelentős százalékában az egyik fél mindig morog, mert a másik nem tart rendet (nagyszüleim, szüleim, tesóm, mi, unokatesók-2 db, 4 baráti pár ellentétben 2 baráti pár, másik tesó, nagynénémék (elváltak)).
A többiekről nem tudom, hogy van-e ebből konfliktus, mert nem látok bele annyira, de szerintem ez elég általános.
Ti már elindultatok egy érzelmi lejtőn. Nem a "rendetlenség" miatt vagy türelmetlen, s ő sem "véletlenül" rendetlenebb. Ez csak a felszín.
Van egy fázis amikor a korábban már megszokott, ismert dolgok problémát, feszültséget jelentenek. Ti ebben vagytok most. Ha nem fordítjátok meg a trendet akkor szakítás lesz belőle.
Azt mondanám, ha nincs gyerek akkor ne agonizáljatok tovább ebben a kapcsolatban még éveket elrabolva a másik és a saját időtökből.
Szerintem a párod tökéletesen megmutatta, mennyire érdekli az, hogy mit kérsz tőle, mit szeretnél.
Mondhat az ember valamit, a tettei fogják megmutatni, mit gondol valójában.
Ha valóban érdekelnéd, és szeretne javulni, akkor jobban igyekezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!