Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem a párom névnapját, mit csináljak?
Ma van a pasim névnapja és teljesen elfelejtettem, nem készültem semmivel mert nagyon sok a munkám mostanában, magamra sincs időm.
Ráadásul reggel össze is vesztem vele (SMS-ben) mert rendetlenséget hagyott maga után. Amúgy személyesen nem találkozunk mert délutános.
Mit tegyek?
Semmit. Mi nem tartunk névnapokat. Szóban felköszöntjük egymást és kész. Max 1 csokit veszünk, ha veszünk, de egyébként nem kerítünk ebből akkora feneket mint te.
Írj neki egy boldog névnapot SMS-t és kész.
Na, kész! Elástad magad!
Egyébként hidd el, mi férfiak egyáltalán nem csinálunk ebből akkora válsághelyzetet!
Én pl. a sajátomat is van hogy elfelejtem, a születésnapom sem fontos számomra, hogy most ugráljanak körül, ünnepeljenek stb.
Viszont ha a másiknak mégis eszébe jut a dolog és meg kíván emlékezni rólam, akkor a legjobban örülök egy üveg bornak amit este együtt egy jó, csendes beszélgetés közben fogyasztunk el. Utána meg..... na használd a fantáziád :-)
Kérj tőle bocsit
adj neki puszit
kapd be a ku.. :)
tuti megbocsájtja :D
Hát vettem neki egy tábla csokit amelyiket szereti, de azt mondta nem kell neki...
Reggel meg azt látom, hogy a kollégáitól kapott 3 nagy doboz bonbont....
Hisztis kisfiu.
Dobd ki ha ilyenen kiakad..
"amelyiket szereti, de azt mondta nem kell neki..."
Ó ezek az olcsó kis játszmák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!