Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anno megismertem itt GYK egy lányt nagyon jóba voltunk, de elfelejtettem a jelszavam és nem tudtam belépni. Azóta nagyon hiányzik, hogy tudnén újra beszelni vele? Májusba volt ez. Írtam neki egy 2-3 hete de nem jött válasz. Trollok hanyagoljanak
Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 18:33
1/17 QueenRavenna válasza:
Árpádom, te vagy az? Hol voltál eddig?
2/17 A kérdező kommentje:
Látom, az utolsó mondatig nem jutottál el.
2013. dec. 5. 18:37
3/17 Dwight Schrute válasza:
Ő nem troll, Ő egy csillámpóni, szóval neki nem szól az utolsó mondat :S
4/17 anonim válasza:
A felhasználónevére nem emlékszel?
5/17 anonim válasza:
Most december van, te májusban beszéltél vele utoljára, 2-3 november volt. Ez fél év. Szerintem ez azért elég sok idő, hogy elfejtsen., főleg ha csak GYIK en beszéltetek.
6/17 anonim válasza:
Sehogy, ha új reget csinált és nem nézi a régit akkor te sem tudsz mit csinálni. Most csak vársz és reménykedsz, hogy még néha feljön.
8/17 A kérdező kommentje:
Tényleg jóban voltunk, minden nap beszéltünk. De emlékszem a nickjére!
2013. dec. 5. 18:41
9/17 anonim válasza:
Remélem nem az a csaj az akivel most én beszélgetek, mert akkor nagyon megharagszom.:D
10/17 A kérdező kommentje:
...
2013. dec. 5. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!