Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha elfelejtettem megbeszélni a barátommal, hogy hol találkozunk, és szegényke várt rám? Nagyon bűntudatom van, ez gáz
mmm, jó erre nem hiszem hogy nagyon lehet mit válaszolni. Most már bevallottad hogy hibáztál, mehetsz nyugodtan.
..legalább ez majd most megerősíti a kapcsolatotok, és így még jobb lesz amikor majd újra találkoztok, meg majd kitudod engesztelni valamivel.
gondolj arra, hogy ő is hibázott, ha vitt volna magával telefont, akkor lehet, hogy nem kellett volna várnia rád...
ha ő megbocsátott, akkor meg tényleg tökmindegy
Hűűűdegáááz.
Tessék többször így találkozni, nincs ebben semmi kivetnivaló. A spontán dolgok a legjobbak. Ne égjen a pofád emiatt, senkinek sincs miért.
Köszönom a válaszokat, így már megnyugodtam! :) Igen, jók a spontán dolgok, csak szegény már midnenre gndolt, hogy mit kellene csinálnia: haza menni, várnia mégegy vonatot, elkérni a szoszédja telefonját(csak arról tudott volna hívni). EZért volt bűntudatom.:)
De már megnyugodtam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!