Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekül előlem az exbarátom? 1,5 évig voltunk együtt, több, mint 1 hónapja szakítottunk. Szakítás után én próbáltam keresni, írtam neki sms-t, de nem volt hajlandó megbeszélni a dolgokat.
mit vártál hazudtál, gondod volt vele meg sem beszéled,
tanulj a marhaságodból, hacsak ennyi eszed van, soha többet ne hazudj, ez a legrosszabb
ennyi vége, lépjél tovább N
Hasonló helyzetben vagyok ezért nem mondom, hogy reménytelen. :)
Adj neki még időt. Ez az első. Utána be kell bizonyitanod neki, hogy megváltoztál. Nem magyarázkodni kell. Olyan levelet irni amiben leirod az érzéseid tele szeretettel megbánással és mélységes gyengédséggel. Legalább annyit el kell érned, hogy a sértettsége után tudjon vele újra emberhez méltóan beszélgetni. Ha továbbra is tartjátok a kapcsolatot be tudod bizonyitani, hogy valóban új ember lettél a pofonok hatására. Ha ez sem segít mert nem kiváncsi rád, nem akar beszélgetni sem veled akkor sajnos tényleg el kell felejtened. Nekünk is közös a baráti körünk és hónapokig sirdogáltam facebookon posztokkal kiirásokkal mindennel meg a közös programokon is csak róla beszéltem mire már ők szóltam az exemnek, hogy mennyire ki vagyok. Ez hozott egy kis enyhülést. Változott kicsit a hozzáállása. Minél inkább látja, hogy más lettél annál inkább változni fog de sajnos nagyon lassú és küzdelmes folyamat hónapok vagy évek kitartó munkája kéne hozzá. És még így sem biztos a siker. Mellette kell élned az életedet, újra felépiteni magadat a szakitásból. A remény megmarad, de most el kell engedned hogy "kiphenje" ami vele történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!