Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elfelejtsem?
Az exbaràtomnak van egy ùj baràtnője,akit biztosan szeret mègis a szexuàlis vonzalom megmaradt köztünk.Sokszor talàlkozunk de csak azèrt hogy szeretkezzünk.Èn a mai napig nagyon szeretem,de ő engem semmibe vesz,a baràtnőjèt elhalmozza ajàndèkokkal,nekem soha semmit nem vesz.Annyira nem tisztel hogy felhìvjon telefonon,csak akkor talàl meg ha randizni akar.Kiakarok lèpni ebből a kapcsolatbòl!
Hogyan tudnàm őt elfelejteni?
Tiltsd le mindenhonnan, zárj le vele minden kommunikációt. Ha mégis valahogy megtalál, ne beszélj vele, főleg ne találkozzatok.
Aztán már az idő fog neked segíteni.
Ezt neked agyban el kell döntened, hogy ezt befejezed vele, és nem engedsz neki, mert tudod, úgy sem vezet sehova. Aztán ha már nem találkoztok, és nincs semmilyen kommunikáció, el tudnak halványulni az érzelmeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!