Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Sajnos Én semmit nem tudok csinálni. Ezért érdekelne ki mit tenne.

Figyelt kérdés
Az a problèma hogy a fèrjem szülei nem fogadnqk el engem a kezdetek óta. Mindig ellenem akarjàk hangolni Őt is. Ez nekem nagyon rossz èrzès. Bàr a pàrom szeret engem mègsen szàll szembe a szüleivel. Legutòbb az anyja közölte velem szemtől szembe hogy legközelebb ha megyünk Èn menjek anyàmhoz a pàrom hozzàjuk. Mert Ők vele akarnak lenni. Annyit tudni kell hogy külföldön èlünk. Ès ritkàn jàrunk Magyarorszàgra. De mi nem szeretnènk külön lenni. Főleg nem külön aludni. Ti mit tennètek ebben a helyzetben? Vagy mit kellene csinàlni? Teljesen tanàcstalan vagyok.....fèlek hogy miattuk fogunk majd szètmenni.....ez sokàig nem fog működni ùgy èrzem.....de nem szeretnèm hogy ez legyen a vège hogy elvàljunk....
2016. dec. 11. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt, a párodnak kéne lépni.

Kb, nálunk is ez volt. Anyám nem fogadta el a párom. Addig nem látogattam anyámat, még mindkettőnket nem hívott. Akkor már változtatott a hozzá állásán.

2016. dec. 11. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Èn semmit. A párodnak kellene tennie valamit. Ha ti nem szeretnétek külön lenni, akkor nem lesztek külön. Felnőtt, önálló emberek vagytok, külön család. Akkor nem mentek anyóshoz, aztán majd elgondolkozik, hogy mi a fontosabb, a fia vagy az, hogy téged utáljon.
2016. dec. 11. 12:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszokat.
2016. dec. 11. 12:17
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

De Isten a teremtés kezdetén férfit és nőt alkotott. Az ember ezért elhagyja apját, anyját, a feleségéhez ragaszkodik, és ketten egy test lesznek. (Mk 10; 6-8)

Kérdezd meg a férjedet, ki ő: anyuka kicsi fia, vagy a férjed. S a válasz mentén hajrá előre!

2016. dec. 11. 12:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

tesómáknál is így volt, ott a tesómat (férfi) nem fogadta el a lány anyja. Persze a lány semmit nem tett, 1x nem szállt szembe az anyjával.

11 év után el is váltak!

2016. dec. 11. 12:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt.

A párom folyton megvédett de akkor is mindig próbálkoztak fúrni meg bántani mindkettőnket.

Aztán mikor mondtam neki hogy ha erőlteti ezt a legyünk jóban a családjával dolgot akkor szakítani fogok, mert nem lehet kibírni ezt, akkor észbe kapott.

2016. dec. 11. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért utálnak? Mert ugyebár az sem mindegy.
2016. dec. 13. 07:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Sokszor nincs különösebb oka, hogy utálnak. Engem is a kezdetek óta utálnak párom szülei, főként az anyukája. Pedig még időnk sem volt megismerni egymást, mivel annyira érezni lehetett az ellenszenvet felőle, hogy inkább ritkább mentünk hozzájuk. Ráadásul amikor először találkoztunk, azt mondták, hogy pont ilyennek képzeltek el, meg kínosan vigyorogtak, és beszélgetni próbáltak. Erőltetett volt az egész. Azóta sem tudom, mi a különösebb problémájuk. Átlagos lány vagyok, szerintem semmi olyan dolgom nincs, ami kiverhetné a biztosítékot náluk, mégha konzervatív emberek is.
2016. dec. 13. 08:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Az utálat tàrgya hogy 8 èvvel idősebb vagyok. A pàrom sosem jött ki a fiatalabb lànyokkal. Azt mondta azok csak a discot meg a csavargàst kedvelik.vő meg olyan otthon ülő típus inkàbb. Eljàrunk sok felè pl kiràndzlbi mert azt szereti. De disco meg bulik na az nem az ő èlete. Ès ennyo amièrt utàlnak.
2016. dec. 13. 08:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Es te szüleidhez miért nem mentek ketten aludni?? Többi pàrod dolga. Mivel pàr napról van szó ne balhézz. Aztàn külföldön jön a boldottá.
2016. dec. 13. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!