Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mondom neki, hogy nincs jó kedvem vagy szomorú vagyok, nem tesz semmit. Szeretet ez?
Miért vagy ilyen t..ketlen, hogy vele vagy még mindig? Pedig látod, hogy lesz..r téged, nem érdekli őt, hogy hogy vagy.
Csak a megszokásból van veled, néha egy-két d..gás, ő már ki van elégítve, de lehet, hogy fű alatt már keresi a másikat helyetted.
Akit szeretünk, arra odafigyelünk.
Köszönöm,hogy válaszoltok :)
Mikor mondom neki,hogy úgy érzem nem igazán szeret,mindig azzal a válasszal jön,hogy ő ilyen,nem tudja jobban kimutatni,de én tudtam jól már az elején hogy milyen,és próbáljam elfogadni,de tudjam hogy igenis szeret.Nem szeretném elvesziteni,mert én tényleg szeretem,de igy én ezt nem sokáig birom..
#6 Miért lenne önzőség azt várni a páromtól, hogy felvidítson??! Szerintem tök alap dolog, hogy ha látom hogy a szerelmem szomorú, akkor azonnal azon vagyok, hogy egy kicsit enyhítsem a bánatát. Na mindegy, már elfogadtam hogy egyeseknek elég fura elképzeléseik vannak az emberi kapcsolatokról.
Kérdező, vannak olyan emberek, akik képtelenek kimutatni a szeretetüket, ismerek nem egyet. Ha számodra ez nem megfelelő, nem elégíti ki az igényeidet és ez nem is változik, bármennyire mondod neki, akkor talán nem kéne erőltetni.
Megmondom miért. Azért kérlek mert ne mástól várjunk már el olyan dolgokat mikért mi magunk vagyunk felelősek.
Szar az életed? Szar kedved van? Akkor rántsd össze magad, tedd helyre az életed, és ne mástól várd el!
Én sem várom el senkitől hogy a személyes bohócom legyen és szórakoztasson mint valami udvaribolond.
Ha valami zavar és rossz kedvem van miatta, akkor teszek ellene hogy ne így legyen, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!