Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek, ha képtelen vagyok szerelemes lennni?
22 éves fiú barátnőmmel lassan 1 éve együtt vagyunk, a világ legaranyosabb és leggyönyörűbb lánya de egyszerűen képtelen vagyok szerelembe esni.
Ő nagyon de nagyon szerelems belém else tudja képzelni a mindennapjait nélkülem, én is jól érzem magam mellette, viszont egyre jobban zavar és felőröl ez az egész. NEM akarom megbántani de egyszerűen nem tudom mi tévő legyek. Ő is már mondta, hogy úgy érzi, hogy visszahúz, és, hogy mi a baj? Saját magamat hibáztatom merthát valahol nálan van a kutya elásva, hogy tálaljam ezt neki?
Ha nem vagy belé szerelmes, miért vagytok még együtt?
Keress olyat, akibe szerelmes leszel.
Neki is jobb, ha szakítotok, kiheveri és utána talál valaki olyat, aki tényleg szereti.
De szegény annyira törékeny, nagyon félek, hogy nagyon megbántom és nagyon rosszul fog neki esni...
---
Igen. A társkeresés sajnos erről szól. Sebeket osztunk és sebeket kapunk. Néha felejthetőket, néha életre szólókat. Nincs ezen mit sajnálkozni. Ez a te életed, neked kell gondoskodni a boldogulásodról, mint ahogy neki is a sajátjáéról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!