Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mondom neki, hogy nincs jó kedvem vagy szomorú vagyok, nem tesz semmit. Szeretet ez?
Figyelt kérdés
Nem igazán érdekli sosem ha bánt valami.Nagyon ritkán van ilyen mondjuk,két havonta egyszer.Forditott helyzetben én megteszem a tőlem telhetőt hogy jobb kedve legyen,de ő nem tesz semmit értem.Könyörögni kell hogy vigyen el valahova,mindig mondja hogy elfog,és sosem teszi.Nem erőlteti meg magát értem vagy a kapcsolatunkért,csak mikor már ott lennék,hogy szakitok vele ő sosem hagyja mert nem akarja,merthogy ő nagyon szeret.Gondoltam arra,hogy lehet a szex miatt van velem,de aztán ki is zártam,mert mostanában két hetente egyszer ha szeretkezünk.2016. nov. 30. 21:28
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,nem erről van szó.Én sem azt várom el,hogy felviditson,az esetek többségében magam oldom meg és el sem mondom neki.De mikor nagy ritkán megteszem,nem igazán érdekli.A törődés hiányzik,nem pedig az,hogy a "bohócom" legyen.
2016. dec. 1. 11:32
12/13 anonim válasza:
Ne szabadkozz az utolsonak. Beteg a lelke sajnos.
13/13 anonim válasza:
Nyilván az más ha nem foglalkozik veled, a párjával, akit elvileg szeret.... A dolgok mögé kellene nézni miért van ez? Miért viselkedik így veled? Legjobb lenne tőle megkérdezni. Mi nem látunk innen bele a kapcsolatodba.
Kedves utolsó, mindenkinek vannak hibái, ha szerinted nekem beteg a lelkem, akkor az, én is csak ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!