Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Sajnos Én semmit nem tudok csinálni. Ezért érdekelne ki mit tenne.
Figyelt kérdés
Az a problèma hogy a fèrjem szülei nem fogadnqk el engem a kezdetek óta. Mindig ellenem akarjàk hangolni Őt is. Ez nekem nagyon rossz èrzès. Bàr a pàrom szeret engem mègsen szàll szembe a szüleivel. Legutòbb az anyja közölte velem szemtől szembe hogy legközelebb ha megyünk Èn menjek anyàmhoz a pàrom hozzàjuk. Mert Ők vele akarnak lenni. Annyit tudni kell hogy külföldön èlünk. Ès ritkàn jàrunk Magyarorszàgra. De mi nem szeretnènk külön lenni. Főleg nem külön aludni. Ti mit tennètek ebben a helyzetben? Vagy mit kellene csinàlni? Teljesen tanàcstalan vagyok.....fèlek hogy miattuk fogunk majd szètmenni.....ez sokàig nem fog működni ùgy èrzem.....de nem szeretnèm hogy ez legyen a vège hogy elvàljunk....2016. dec. 11. 11:59
11/11 A kérdező kommentje:
Szüleimnèl alszunk. Nem ezzel van a baj. Hanem azzal hogy azt akarjàk hogy ne legyünk együtt. Nem csak ott nem. Sehol. Magyarul menjünk szèt. Akkor lesznek boldogok a pàrom szulei. Bàr nem èrtem az ilyen szulö milyen. Nem èrdekli a saját gyereke boldogsàga...nekem az lenne az első szempont. Ha a gyerekem boldog akkor Èn is. De ők....a màsik fiàval sem tartjàk a kapcsolatot a felesege miatt.....🤔😑
2016. dec. 13. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!