Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A párom nem tud megteremteni semmilyen fajta életszínvonalat.

Figyelt kérdés

Leszögezem nem ő tart el, dolgozom 2 àllàsom is van.ő2év alatt nem talàlt egy normalisan fizető munkahelyet.Sokat tàmogattam anyagilag ,egyutt kerestunk munkát.De sehogy sem jutunk előre.Nem lesz ebből semmi.

Szeretem,mint embert de zavar ,hogy mint férfi semmi előretörekvés nincs benne.Nekem kell megoldanom mindent.24N

2017. nov. 1. 08:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Mi a vègzettsège? Mik a lehetősègei?
2017. nov. 1. 08:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Jelenleg biciklisfutàr,mechanikai műszerész a végzettsége de abban nem tudod elhelyezkedni.Villanyszerelést tanul én mondtam neki,h az jó lehetőség màr idén végezne,ha nem linkeskedte volna el az év végi vizsgàt.
2017. nov. 1. 08:36
 3/14 anonim ***** válasza:
48%

Beszéljétek meg, és találjatok ki valami közös megoldást ami mind a kettőtöknek jó.

Bár az is igaz, hogy nem könnyű munkát találni, de azért nem is lehetetlen.

24/F

2017. nov. 1. 08:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Màr megtörtént én talàltam neki munkàt, ismerőnel de kevesli a pénzt.Mondtam, h akkor beszeljek meg.3hét alatt arra nem volt képes ,h beszeljen a penzről a sajat erdekei miatt.Erre azt mondta nem fog konyorogni stbstb.Ez milyen felfogas,elvarta volna ,hogy en beszeljem meg az ismerosomnel az o fizu emelését.
2017. nov. 1. 08:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Jah es az a poen h en felhivtam az ismerosomet, nert h pàrom azt mondta sosincs bent az irodàban nem tudnak beszelni.Es kiderult h delelott is bent volt ő volt muja barmit beszélni.
2017. nov. 1. 08:53
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
Megválnék tőle. Tanulni is lusta, dolgozni is.
2017. nov. 1. 09:13
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

Te tartod el őt. Nagyon kényelmes ez így, eszében sincs változtatni ezen.

Olyan, mint egy gyerek.

Gondolom, második gyereket eszedbe sincs vállalni mellé.

Mondjuk egyszerűbb lett volna kisebb fiút örökbe fogadni, aki még nevelhető.

2017. nov. 1. 09:55
 8/14 Estádio de Felchút ***** válasza:
70%

24 évesen jobbat érdemelsz. A legjobbat.

Ráérsz kompromisszumokat kötni 15-20 év múlva. Én offolnám. Eleve azt nem értem, mi a vonzó egy 24 éves nő számára egy anyámasszony katonájában.

A férfi az legyen férfi. Céltudatos, iparkodó, határozott. Aki megoldja a problémákat. Férfiként a pofámról lesülne a bőr, ha a zasszonynál kénye kunyiznom, meg töketlenkednem...

2017. nov. 1. 10:16
 9/14 anonim ***** válasza:

Semmit.

Veszekedhetsz vele, fenyegetheted, lelkére beszélhetsz, győzködheted bármi... ha neki ez nem fontos, ha ő elvan így a langyos vízben, akkor nem lesz semmi hatása.

2017. nov. 1. 10:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

kesobb nagyon fogod sajnalni a ra pzarolt eveket.

amugy meg nem szereted, ilyen embert nem lehet.

2017. nov. 1. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!