Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A párom nem tud megteremteni semmilyen fajta életszínvonalat.
Leszögezem nem ő tart el, dolgozom 2 àllàsom is van.ő2év alatt nem talàlt egy normalisan fizető munkahelyet.Sokat tàmogattam anyagilag ,egyutt kerestunk munkát.De sehogy sem jutunk előre.Nem lesz ebből semmi.
Szeretem,mint embert de zavar ,hogy mint férfi semmi előretörekvés nincs benne.Nekem kell megoldanom mindent.24N
Beszéljétek meg, és találjatok ki valami közös megoldást ami mind a kettőtöknek jó.
Bár az is igaz, hogy nem könnyű munkát találni, de azért nem is lehetetlen.
24/F
Te tartod el őt. Nagyon kényelmes ez így, eszében sincs változtatni ezen.
Olyan, mint egy gyerek.
Gondolom, második gyereket eszedbe sincs vállalni mellé.
Mondjuk egyszerűbb lett volna kisebb fiút örökbe fogadni, aki még nevelhető.
24 évesen jobbat érdemelsz. A legjobbat.
Ráérsz kompromisszumokat kötni 15-20 év múlva. Én offolnám. Eleve azt nem értem, mi a vonzó egy 24 éves nő számára egy anyámasszony katonájában.
A férfi az legyen férfi. Céltudatos, iparkodó, határozott. Aki megoldja a problémákat. Férfiként a pofámról lesülne a bőr, ha a zasszonynál kénye kunyiznom, meg töketlenkednem...
Semmit.
Veszekedhetsz vele, fenyegetheted, lelkére beszélhetsz, győzködheted bármi... ha neki ez nem fontos, ha ő elvan így a langyos vízben, akkor nem lesz semmi hatása.
kesobb nagyon fogod sajnalni a ra pzarolt eveket.
amugy meg nem szereted, ilyen embert nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!