Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretem a barátnőket, de nem tudom megteremteni azt az életszínvonalat, amin ő él?
Magadba tudod bolondítani úgy a csajt, hogy ne számítson neki a vagyon? Ha igen, akkor semmi gond.
Ha nem, akkor jobb elengedni.
Az a bajod, hogy - finoman szólva - tapasztalatlan vagy.
Ha egy nő igazán szeret valakit, nem fog számítani neki a vagyon, sem az, hogy mit veszel neki. Nekem a barátnőm - akinek sokkal nagyobb szobája van mint nekem, meg sokkal drágább a számítógépe mint az enyém - maga mondta, hogy én ne próbáljam őt megvásárolni ajándékokkal.
Tapasztalataim szerint ha egy nő >>igazán<< oda van egy pasiért, akkor éppen ő lesz az, aki rengeteg ajándékkal elhalmozza a csávót, lehetőségeihez képes. Vagyis éppen a fordítottja történik annak a klasszikus esetnek, mikor egy pasi hatalmas vagyont költ egy nőre.
Szerelmes beléd a csaj? Akkor ne aggódj. Nem az? Akkor lehet, hogy kidob. Kb ennyi a képlet.
Szerintem te ebből több problémát csinálsz, mint amennyit ő gondol. Láthatóan úgy nevelték, hogy nem nézi le, hogy másnak kevesebb van. Én is így vagyok a barátommal, igaz mi nem vagyunk annyira jó anyagi helyzetben, mint a te bnőd, de a barátomnál azért jobb. Sosem zavart ez engem, szívesen megyek hozzájuk is aludni, pedig kb. harmada a házuk, mint nekem, de attól még szép lakájos és ez külön tetszik nekem, pedig nem ezt szoktam meg. Nálunk mosgatógép van stb, de ugyanúgy elmosok magam után mindent kézzel és ez nem zavar.
Szóval szerintem ne csinálj ebből ügyet, a bnődet ez nem fogja zavarni.
Ebben a sztoriban is az egyetlen ellenséged Te magad vagy kérdező. Amíg kishitű vagy, amíg nem bízol magadban, addig gyötörni fognak az ilyen gondolatok. Illetve azok egy idő után önbeteljesítő jóslattá válnak. Bíznod kell magadban. Ez a kulcs.
Dolgozz tovább keményen a céljaidon és élvezd az életet, amikor a lány nélkül vagy és vele is. Sok szerencsét! :)
Kérdező még valami:
Ha sokat agyalsz ezen a problémán, az ki fog sugározni rajtad, és az a kapcsolat rovására mehet, mert a nők megérzik, ha valami nem oké.
Egyszerűen lazíts, nem lesz semmi baj.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!