Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy bírnátok elviselni az életet egy olyan pasi mellett, akinek olyan kevés a fizetése, hogy megélni is alig tudunk? Képtelen egy minimális életszínvonalat megteremteni!
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 21:54
1/15 anonim válasza:
Menj el prostinak vagy menj hozzá egy kitartóhoz.
3/15 anonim válasza:
Én elviselném, lejjebb adnánk, nem fürdenénk naponta nem mosnák fogat, nem vennék márkás cuccokat, nem használnánk gumit, kis házba laknánk kabátba aludnánk :D
4/15 anonim válasza:
Ha mindketten dolgoztok, már mindjárt jobb a helyzet.
5/15 anonim válasza:
Nagyon sokan élnek így...
Egyébként ha ilyen lenne a helyzet, én vállalnék plusz munkát, az életszínvonalat ugyanis nem a pasinak KELL megteremteni, hanem egy párkapcsolatban mindkét félnek, és ha az egyiknek éppen rosszabbul megy, akkor a másiknak kell jobban odatenni magát.
7/15 anonim válasza:
Esetleg ha elhúznál dolgozni és nem tőle várnál mindent...
9/15 anonim válasza:
Könnyű elengedni Magad és hagyni, hogy a másik kidolgozza a belét.
10/15 anonim válasza:
mennyit keres?
a "minimális életszínvonal" és a "fél nap alatt el tudom szórni a westendben" költeni között van ám átmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!