Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretem a barátnőket, de nem tudom megteremteni azt az életszínvonalat, amin ő él?
15-ös vagyok. Támadnak itt páran, pedig amit mondatm igaz. Szüleim nem állnak rosszúl, de beszállni nem tudtak. Pároméi se. Jó állásom van nekem is és páromnak is és spórolósak vagyunk. Viszont elkeserít mennyi irígy ember van és ha valakinek valami sikerül persze egyből hazudik.
Mindegy, kérdező szerintem ne rontsd el ezt a hozzáállásoddal, beszéld meg a barátnőddel ha nagyon zavar. Bizz egy kicsit benne.
ilyen nő nem létezik
álmodod az egészet
KELLJ FEL!
Na most ha szereted a lányt, ő is szeret téged és a szülei sem tanácsolják a csajnak hogy keressen mást akkor mi itt a gond?
Nyilván felérik ésszel hogy nem lehet mindenki olyan jómódú mint ők, mert Magyarországon az ha valaki dolgozik attól még lehet ágrólszakadt földönfutó. A te esetedben még ez sem áll meg. Tisztességesen tanulsz, dolgozni akarsz, legyél boldog a pároddal te ökör ne ilyen hülyeségeken agyalj! A baj, a gond nem itt kezdődik.
És ahogy előttem írták: bízzál magadban! Nem véletlenül van melletted a barátnőd; ha gazdagabbat vagy izmosabbat vagy akármilyet akart volna akkor olyannal lenne, de veled van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!