Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ilyen naiv? Miért csinálja ezt velem, miért ilyen amilyen? Ha valaki szereti is öt?

Figyelt kérdés
Mit szeretek ennyire a baràtomba,miért ragaszkodik hozzà?Tegnap is testileg is lelkileg is bànt,és utàna mégis az àgyban kötünk ki ,csókolózós vele stb.Ezt senkinek nem meséltem el ,mert még én szégyellem magam.Lelki sérült is vagyok kislànyként is megjàrtam ezt is.Ez miatt olyan butàn is viselkedjen,hogy még ez miatt is megszokták hogy milyen vagyok.Amugy nagyon csendes nem merek megszólalni hát nap utàn ez miatt is elküldtek a munkahelyemröl nem tudok kinyitni és sehova sem tudok beilleszkedni félek az emberektöl.Még mindig màs îrànyit,nem tudok kiàlni még a sajàt igazamért.Fàj a fejem régen is sokat ütötték ott is.Beszéljen úgy el egy nap,hogy ne sîrnék csak a bànat is ér.Nem volt még normàlis munkahelyem.Pedig szorgalom van bennem nem tudok elköltözni itthonról,mert nincs pénz.Kudarcok kudarcok hàtàn.Fàj az oldalam ,mi lehet a bajom csak nem húzódott is meg ott valamit.Nem tudok elmenni kinzezihologushoz sem,mert oda is pénz kell.Röviden ennyi,lehet rossz kategóriàba tettem.Ugy kezel mint egy jàtékbabàt és még erre azt mondja hogy nem kezel úgy csak vannak igényei de az én igényeinek hol vannak .
2017. febr. 17. 08:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Ennek ellenére szeret azt mondja,rendes nőként még is bànt tudhatnà màr hàrom év után hogy milyen vagyok és mindig mentem keresztül.Pedig soha se bànttt senkit,voltak nagy pifàju baràtnöi öket nem bàntotta soha.Nem egy sima oàrkapcsolat,mert mindig kiàlok mellette soha senki sem tudja hogy ö milyen,azt sem hogy hagyom magam.Tudom azt foglyàk írni,mert velem bàrmit megtehet és csak azért szeret.
2017. febr. 17. 08:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom én is hibàs vagyok ,hogy hagytam magam àtverni,megalàzni és nem az elszökött én miért nem lehetünk boldogok miért keseríti meg az életemet megjobban .Ha szerezhetne is és törödne velem.
2017. febr. 17. 08:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Először is szedd magad össze! Nem támaszkodhatsz egész életedben másokra!

Mi az hogy testileg is bánt? Megüt? Ha ez áll fent dobd ki, nyiss új lapot az életedben és ne a múlton rágódj, s legfőképp ne a múltban élj. Nekem is sok rossz volt az életemben, más már rég bedilizett volna még is megtanultam hogy menni kell előre, s nem depizni és önmagamban keresni a hibát. Rázd le magadról a múlt keserves emlékeit, s kezd el meglátni magad körül a sok szépet ami van.

2017. febr. 17. 09:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Szia nem szoktam támaszkodni senkire de ami keresztül mentem nagyon hülyén érzem magam
2017. febr. 17. 09:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Màs ha ennyi mindenen keresztül ment volna feljöttek volna magát .Utálok élni rendes csaj vagyok,és mégis. Ezt kapom
2017. febr. 17. 09:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Felkötötte
2017. febr. 17. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz kéne menned, mégpedig sürgősen. Akár TB-alapon, ahhoz nem kell pénz.
2017. febr. 17. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!