Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem akar közös kasszán lenni a párjával, az nem szereti őt?
Amióta dolgozunk, nálunk annyira evidens, hogy közös kasszán vagyunk. Most éppen lakásra gyűjtünk, közös élet, közös célok, közös kassza. De nem mindenki gondolkodik így, az is egy vélemény.
26N-F
Ha a szeretetnek pénz feltétele lenne, talán volna értelme a kérdésnek meg a hisztinek is.
30/f
Inkább úgy mondanám, hogy a pénzét jobban szereti, és jobban félti, hogy anyagi veszteség éri, mint ahogy attól fél, hogy a párját veszíti el.
Más a fontossági sorrend.
Ettől még szeretheti, nem zárja ki egymást a kettő. Csak van, ami még ennél is fontosabb. Ez van, ilyen anyagias világot élünk, ahol a családnál is fontosabb a pénz.
Közös, külön kassza, lehet nagyon sokféle képen. Nálunk is külön van a kassza. Kiadások viszont nincsenek felezve. Aki ép úgy gondolja, az fizeti a dolgokat.
Mivel szeretjük egymást, nem is akarjuk a másikat becsapni, lehúzni, stb. Végeredménybe, kettőnk pénze közös, csak külön kezeljük.
Szerintem sem függ össze a kettő. Én nem szeretnék közös kasszát. A párom jobban keres. A közös dolgokba felesbe beleadjunk. Elég munkatársam arcát látom, amikor jön az sms a banktól, ő meg görcsöl, hogy már megint mire költött a párja. "A béla már megint vett egy új pacabotot. A Juli hülye táskákra költ egy csomó pénzt, minek az neki" stb.
Engem feszélyezne a dolog, de ez egyén függő. 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!