Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindennel jobban szereti! Hogy lehetek ennyire naiv?

Figyelt kérdés

Osszehaverkodtam egy fiuval.Nagyon kedves,figyelmes(kishijan mondhatnam hogy egy tokeletes pasi...a szememben)Tudtam ,hogy van baratnoje,de olyan "felvalrol" beszelt rola,es a baratnom is informalodott: mar nem tudom pontosan,de a baratnoje valami olyat mondott,hogy nem szerelembol van vele...csak ugy.

Talalkoztunk,beszelgettunk,es ugy vettem eszre,hogy nem kozombos irantam.En fulig szerelmes vagyok bele.

Tegnap jot dumaltunk,de valami hirtelen fordulatot vett a beszelgetes.Azt irta,hogy hagyjam beken,nagyon szar kedve lett.Ma beszelgettunk,faggattam,segiteni akartam,nem akartam azt hallani,hogy borzalmasan van,es hogy sosem erezte meg igy magat...

Aztan elmondta:Valami felreertes miatt szakitott vele a baratnoje(a baratnoje ugy hallotta valakitol,hogy 1 taborban "osszegabalyodott" egy csajjal)

Probaltam vigasztalni...csak lesz valahogy(...) ,aztan rakerdeztem:Te meg szeretd ot?(hozzafuztem meg valamit,de az lenegtelen)

Es rohadt nagy megdobbenesemre mi volt a valasz????Mindennel jobban szereti!Annyira sziven talalt...ekkora marhat...ekkora hulyet...naiv bal*sz p*a :(( annyira faj .Kb 6 oraja tortent,azota sirok...nem tudom mit kezdjek magammal.Nagyon nagyon nagyon faj :((((

Mit csinaljak?Eskuszom,borzalmas erzes..nem kivanom senkinek

2009. szept. 20. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokszor előfordul,hogy olyan dolgokan hiszünk ami nincs is.Szerintem te annyira szereted,hogy már egy kis kedvességre is azt hitted talán ő is.Vagy egy kicsit tul közvetlen volt és te ezt értetted félre.Nem tehetsz semmit sajnos,mert a szerelmet nem lehet eröltetni,de biztos vagyok venne,hogy hamarosan találsz egy olyan pasit aki majd téged szeret és értékel.Persze ez most nem segit rajtad,de légy erős és kitartást kívánok.
2009. szept. 20. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a bizonyos murphy törvény! Aki neked kell az nem tart rád igényt, akinek meg te kellenél, az meg neked nem kell. Valszeg téged is imád valaki messziröl.
2009. szept. 21. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
én nem értem mit "Te meg szereted ott...?" kérdést. Ha leírtad volna, tán többet tudnánk, többen.
2009. szept. 23. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:

bocs "őt", csak elírtam :P

mindegy, van ilyen az életben, majd túlesel rajta. szokj hozzá.

2009. szept. 23. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:

A remény hajlamos sajnos tévútra vinni bennünket.

Ne keresd őt, ha jelentettél neki valamit akkor ő keres téged. Ha nem akkor annak ami történt elég érzelmi töltettel kell bírnia ahhoz hogy most próbáld meg elfelejteni őt.

2009. szept. 23. 13:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Oh,hat hozzafuztem valami jelentektelen hulyeseget.Mondhatom ugy is,h "korbemagyaraztama kerdest"...szoval nem kerdeztem meg ilyen lenyegretoroen..erted:P (tud a sorok kozt olvasni,szoval megertette...)

Mostmar jobban vagyok...azota is beszelunk,talalkozunk.Nem mondtam el h miT erzek,mellekes.

Koszonom a valaszokat :)

2009. szept. 23. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!