Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mekyikűnket szereti most az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekyikűnket szereti most az exbarátnőjét vagy engem? (többi lent)

Figyelt kérdés
lassan 3 hónapja vagyok együtt a barátommal elhgyta az exbarátnőjét miattam (amiről én nem tudtam) és ők is kb. 3-4 hónapig voltak egyűtt de a mai napig is írogat neki titokban :( ő válig állítja hogy szeret de néha nem ezt veszem észre rajta és nem csak az exbarátnőjével levelezget a hátam mögött hanem más csajokkal is nem tudom miért csinálja ezt :( egy-két alkalommal el is mondta ezeket de ő csak azt modja hogy hűlyítí őket:( most ilyenkor mit gondoljak?
2011. okt. 27. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt,hogy egy szemétl.da.Az én pasim irogatna a volt nőinek akkor már nem lenne a pasim.Ennyi
2011. okt. 27. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
hagyd el őt és inkább vegyél magadnak 1 vibrátort abban lehet h több érzés van :)
2011. okt. 27. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Mekyikűnket? ha már így mekegsz akkor lehet hogy a kecskét :D
2011. okt. 27. 12:49
 4/4 A kérdező kommentje:
most ezzen akkadtál fel hogy elírtam egy szót?húú de nagy tragédia
2011. okt. 28. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!